Thursday, September 28, 2023
Home Sport “A zis că nu poate respira”. Băiețel de 12 ani din SUA, mort după ce a leșinat la ora de sport. Ar fi fost pus să alerge prin soare pentru că nu era îmbrăcat adecvat

“A zis că nu poate respira”. Băiețel de 12 ani din SUA, mort după ce a leșinat la ora de sport. Ar fi fost pus să alerge prin soare pentru că nu era îmbrăcat adecvat

by admin

Sfârșit crunt pentru un băiețel de 12 ani. Copilul din California de Sud s-a prăbușit pe terenul de sport, după ce a fost forțat să alerge pe temperaturi ridicate, la șocală, în timpul orei de educație fizică. Copilul ar fi cerut apă și i-ar fi spus profesorului că nu poate respira, însă nu ar fi fost luat în seamă.


De Redactia Observator
la 04.09.2023, 10:11

Yahshua Robinson s-a prăbușit pe terenul de sport pe  29 august, în timpul orei de sport. Afară era foarte cald însă copilul ar fi fost pedepsit pentru că nu avea echipamentul corespunzător pentru ora de educație fizică, potrivit Today.

A murit după ce ar fi fost forțat să alerge prin căldură

Mătușa copilului a declarat că alți copii i-ar fi atras atenția profesorului că acesta ar fi început să se simtă rău. 

„I-a spus profesorului că are nevoie de apă. A spus că nu poate respira. Le spunea copiilor asta când și-a dat seama că adulții nu-i acordau nicio atenție”, a declarat devastată mătușa copilului. Copil ar fi suferit un un stop cardiac și s-a stins pe patul de spital, la scurt timp după ce a leșinat la școală.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro