Thursday, September 28, 2023
Home România ACCIDENT GRAV în Câțcău, trei persoane la spital – FOTO

ACCIDENT GRAV în Câțcău, trei persoane la spital – FOTO

by admin

Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp, în jurul orei 14:35, pe DN1C, pe raza localității Câțcău.

În urma apelului la 112, la fața locului s-au deplasat de urgență două ambulanțe, un echipaj SMURD, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej cu două autospeciale, dar și polițiștii.

”Din primele informații, în accident au fost implicate două autoturisme și un ansamblu de vehicule. Sunt anunțate trei persoane încarcerate într-un autoturism”, informează ISU Cluj.

Traficul este blocat pe ambele sensuri pentru intervenția echipajelor medicale și cercetarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

ACTUALIZARE ora 15:00: Pompierii lucrează pentru extragerea a două persoane încarcerate în autoturism. De asemenea, la fața locului a aterizat și elicopterul SMURD de la Jibou.

ACTUALIZARE ora 15:15:”În accident au fost implicate cinci persoane, printre care o minoră. Aceasta primește îngrijiri medicale din partea echipajelor, prezentând un traumatism la membrul inferior. De asemenea, o femeie aflată în stare gravă primește îngrijiri din partea personalului medical care încadrează elicopterul”, a revenit ISU.

ACTUALIZARE ora 16:15:

“În apelul de urgență s-a specificat faptul că într-un autoturism se află trei persoane încarcerate. Odată ajunși la fața locului, pompierii au constatat faptul că în autoturism erau încarcerate o femeie și o minoră. Pe de altă parte, participanții la trafic au scos din autoturism un bărbat.

Imediat, echipajele noastre au început operațiunile de descarcerare și au extras victimele. Femeia, aflată în stare gravă și inconștientă, a fost stabilizată în ambulanța SMURD și predată ulterior echipajului de la elicopter, pentru transportul la spital.

Totodată, la spital a fost transportată și minora, care prezenta un traumatism la membrul inferior. La spital a fost transportat și bărbatul, acesta prezentând un traumatism cranian. Alte persoane nu au necesitat îngrijiri medicale, iar pompierii au asigurat de asemenea măsurile de prevenire și stingere a incendiilor”, a revenit ISU Cluj.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro