Thursday, March 23, 2023
Home Sănătate „Acum s-a uscat pe față.” Liviu Vârciu, despre starea lui de sănătate

„Acum s-a uscat pe față.” Liviu Vârciu, despre starea lui de sănătate

by admin

Liviu Vârciu a început anul foarte bine, după ce s-a dus alături de partenera sa de viață, Anda Călin, într-o excursie în Maldive.


In articol:


Actorul își dorea să aibă parte de o săptămână pe cinste, unde să uite de toate grijile, dar realitatea a fost cu totul alta, deoarece, din cauza expunerii prelungite la soare, fața lui Liviu Vârciu a început să se umfle, iar timp de câteva zile nu i-a mai fost permis să se bucure de insula exotică.

Citește și: „M-am umflat tot.” Cum s-a afișat Liviu Vârciu pe rețelele de socializare. Greșeala pe care a făcut-o în vacanță

Liviu Vârciu, despre starea lui de sănătate

După incident, Liviu Vârciu a ajuns într-un cabinet medical local, dar tratamentul prescris nu a avut efectele pe care acesta și le-a dorit, iar din acest motiv a apelat la un leac băbesc.

Artistul nu a uitat de cei care îl urmăresc nici în vacanță și i-a ținut la curent cu ceea ce s-a întâmplat în viața lui. El nu s-a sfiit să le arate cum decurge excursia, care nu a fost cea la care se aștepta, din cauza faptului că nu a folosit pus protecție, când a decis să se expună la soare.

Fața artistului a început să se umfle, fapt ce l-a trimis la medic.

El a mărturisit că a încercat tot ce se putea, în afara de o soluție tradițională românească, mai exact, iaurtul.

„Am încercat toate soluțiile, în afară de tradiționala românească. Fiind constănțean, eu am trecut prin multe arsuri de genul și mama mă dădea cu iaurt. Nu știu din ce e făcut iaurtul la ei aici, dar miroase și arată ciudat. Vă dau vești, da?”, le-a transmis prezentatorul fanilor săi de pe internet.

Liviu Vârciu s-a ținut de cuvânt și a menționat cum arată la doar câteva ore după ce a folosit trucul cu iaurtul.

„A fost bine cât a fost rece și acum s-a uscat pe față și abia mai pot să mai vorbesc, că s-a întărit!”, a mai transmis vedeta.

Citește și: „Am făcut scandal înainte de Revelion.” Ce au pățit Liviu Vârciu și Anda Călin în camera de hotel

Liviu Vârciu, despre starea lui de sănătate

[Sursa foto: Instagram]

Care a fost rezultatul final

Rezultatul final a fost foarte rapid, dar și benefic, deoarece artistului i s-a dezumflat fața aproape complet și încă se mai poate bucura de puținele zile pe care le mai are în vacanță, alături de cea pe care o iubește.

„După o oră și jumătate cu iaurt, mi-au dat picături și de toate, dar nimic, mă umflam și mai tare. Uite cu iaurt, a făcut minuni iaurtul”, a fost concluzia lui Liviu Vârciu.

Citește și: „Nu aveam laptop sau internet”. Ce notă a luat la BAC Anda Călin, partenera lui Liviu Vârciu

Liviu Vârciu, despre starea lui de sănătate

[Sursa foto: Instagram]

 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro