Tuesday, November 28, 2023
Home Afacere ACUM: Ultimele pregatiri pentru Balul Oamenilor de Afaceri, invitatii asteptati cu somon in crusta de fistic si Capitan Bucanero Anejo – VIDEO & GALERIE FOTO

ACUM: Ultimele pregatiri pentru Balul Oamenilor de Afaceri, invitatii asteptati cu somon in crusta de fistic si Capitan Bucanero Anejo – VIDEO & GALERIE FOTO

by admin

ACUM: Ultimele pregătiri pentru Balul Oamenilor de Afaceri, invitații așteptați cu somon în crustă de fistic și Capitan Bucanero Anejo – VIDEO & GALERIE FOTO

Balul Oamenilor de Afaceri, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale finalului de an, de la Botoșani urmează să înceapă în scurt timp, în eleganta sală „Luceafărul” din Complexul Cucorăni.

Gala Excelenței în Afaceri – TOP-ul Firmelor este un eveniment de tradiție organizat de Camera de Comerț și Industrie Botoșani și a ajuns la cea de-a XXX-a ediție.

 

Cei mai importanți antreprenori din județul Botoșani ar uma să apară în jurul orei 18:00, fiind deja așteptați de artiștii Mădălina Omania și Virgil Prispian care vor asigura coordonatele artistice ale serii.  

 

În sală, organizatorii extrem de atenți la detalii au aranjat mesele la care se vor servi tot felul de delicatese, de la mâncăruri fine la băuturi atent alese. În meniu au fost incluse platinguri cu aperitive reci compuse din cuburi de brânză cu mucegai, piept de prepeliță, cotlețel de berbecuț, rață infuzată sau salamuri italiene dar și antreuri calde cu somon în crustă de fistic și sparanghel cu parmezan.

 

O importanță deosebită a fost dată și barului cu băuturi fine creat de Grupul de Distribuție ETA – partenerul anului – care mai aduce și o serie de „Highball & Spritz drink”, respectiv cocktailuri de genul Capitan Bucanero Anejo, Perigan’s Gin, Aperitiv Tonic sau Aperitiv Spritz.

 

Nu lipsesc brânzeturile fine și o mulțime de sortimente de cașcaval oferite de partenerul oficial care este compania Lacto Solomonescu.

 

În sală au fost amplasate și zeci de bannere ale companiilor performante de la Botoșani care vor fi premiate în această seară de către Camera de Comerț condusă de omul de afaceri Valeriu Iftime, președintele grupului de firme Elsaco.

 

Vom reveni și cu alte detalii de la acest eveniment

 

Urmărește-ne și pe Google News

ACUM: Ultimele pregătiri pentru balul afaceriștilor, cei mai mari oameni de business așteptați cu delicatesuri, de la „Regina Blue” la friptură de prepeliță – GALERIE FOTO

 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro