Monday, March 20, 2023
Home Sănătate Adda, reguli stricte în familia ei, după ce s-a luptat cu problemele de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori” / VIDEO

Adda, reguli stricte în familia ei, după ce s-a luptat cu problemele de sănătate: „Dezinfectez tot de 100 de ori” / VIDEO

by admin
  • Adda, reguli stricte în familia ei, după ce s-a luptat cu problemele de sănătate
  • Ce a transmis artista

Adda este foarte strictă când vine vorba de sănătate, după ce ea s-a confruntat cu mai multe probleme. Iată ce mărturisiri a făcut celebra artistă, în exclusivitate pentru Antena Stars!

Adda, reguli stricte în familia ei, după ce s-a luptat cu problemele

În exclusivitate pentru Antena Stars, Adda a spus că a impus câteva reguli stricte în familia ei, după ce s-a luptat cu diverse probleme. Ea are mare grijă de fiul ei, Alexandru Rizea, și încearcă să-l protejeze cât poate de mult.

„Ideea e că, comparativ cu ce era când eram noi mici, acum sunt tot felul de cocomârle încrucișate, că s-au modificat genetic și ele sunt cauza tuturor problemelor de sănătate pentru toată lumea. Încerc cât pot să-i fac și imunitate, dar să-l și apăr cumva. Sunt destul de strictă și dezinfectez tot de 100 de ori”, a mărturisit cântăreața.

Întrebată dacă este germofobă, celebra artistă a declarat că da. Ea a explicat că se dezinfectează mereu după ce dă mâna cu cineva sau după ce face cunoștință cu diverse persoane.

„Da, sunt! Adică de multe ori și când dau mâna cu o persoană, merg și mă spăl pe mâini după. Dacă fac cunoștință cu cineva, mă dezinfectez. Asta este și nu are legătură cu Covid-ul, așa eram și înainte”, a mai adăugat ea.

Ce îi spune fiul ei despre aceste reguli stricte

Întrebată ce-i spune cel mic despre aceste reguli stricte, Adda a declarat că cel mic îi spune uneori că exagerează, însă ea își dorește să îl protejeze și să-i prezinte tot ce trebuie să facă în orice situație.

„Uneori că sunt prea fricoasă și exagerez. Dar îi explic, are și în ghiozdănel dezinfectant, șervețele umede, șervețele uscate. Are șervețele umede speciale pe care să le folosească dacă pune mâna pe ceva. Îți dai seama că nu respectă tot ce îi spun, dar îi fac instructajul”, a explicat artista.

Citește și: Adda, luată prin surprindere de fiul său, Alex. Întâmplarea prin care a trecut artista: „Nu este un banc…” / VIDEO

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro