Saturday, April 1, 2023
Home Sport Adrian Mititelu a dezvăluit cine nu l-a dorit pe Gică Popescu la Universitatea Craiova. ”Dau test la poligraf”

Adrian Mititelu a dezvăluit cine nu l-a dorit pe Gică Popescu la Universitatea Craiova. ”Dau test la poligraf”

by admin

  •  Premier League: Cr. Palace – Man. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  •  Serie A: Empoli – Sampdoria, luni, 21:45, DGS 2

  • În acel moment, clubul oltean îl avea ca acționar majoritar pe Dinel Staicu, în timp ce Adrian Mititelu era doar un om de afaceri la început de drum, dar extrem de ambițios.

Pavel Badea nu l-a dorit pe Gică Popescu la Craiova

În acel moment, Dinel Staicu și Adrian Mititelu nu au reușit să fie convingători în fața lui Gică Popescu, iar ”Baciul” a semnat cu rivala Dinamo

Gică Popescu este oltean 100%, născut la Calafat. Chiar a evoluat la echipa locală Dunărea Calafat, iar în 1984 a făcut pasul către Universitatea Craiova.

Șase ani mai târziu, Craiova îl vindea pe Popescu la PSV Eindhoven în schimbul a 800.000 de euro, fiind la acel moment una dintre cele mai mari vânzări realizate în fotbalul românesc.

Adrian Mititelu a sperat să profite de acest aspect, al faptului că este oltean, și să-l aducă înapoi în Bănie, însă nu a avut succes.

În plus, omul de afaceri a afirmat că toată suflarea de pe ”Ion Oblemenco” îl dorea pe Gică Popescu la club, cu excepția unui singur personaj: actualul director al rivalei CS Universitate Craiova, Pavel Badea.

Adrian Mititelu, despre Pavel Badea: ”Venea Gică, iar el devenea pitic”

Am fost acolo, am vrut să dăm bani mulți. Trebuia să ne dea primăria un ajutor de 500.000 de dolari. Noi am spus că putem să îi dăm banii, când primăria ne dă banii. Eu am fost cel mai mare fanatic să-l luăm pe Gică Popescu la Craiova, mie îmi venea să plâng. 

O spun pentru prima oară public. Pavel Badea îmi spunea: ‘Băi, Adrian, nu-l lua. Era copleșit de personalitatea lui Gică Popescu, pentru că era el marele lider al echipei. Îmi spunea mie în ureche: ‘Nu-l lua, băi Adriene. Ce atâția bani? Efectiv mă instiga să nu-l iau.

Și după aia poza în fals că: ‘Domne, nu a venit Gică Popescu, că era frumos’. De unde? El era cel mai fericit că nu a venit Gică Popescu. Dau test la poligraf. Să dea și el și eu. Uite, mergem amândoi la poligraf. Dacă eu mint, mă las de fotbal. Și invers! Să se lase și el de fotbal. Credeți că eu mint? Vă spun adevărul. 

Era singurul care îmi spunea: ‘Bă, nu faceți prostia asta!’ El atunci era liderul echipei, venea Gică Popescu și el devenea un ‘pitic’”, a declarat Adrian Mititelu, printre altele, potrivit sport.ro.

Etichete: adrian mititelu , gica popescu , pavel badea


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro