Saturday, October 1, 2022
Home Sport Adrian Mititelu iese la atac, după ce Victor Angelescu i-a acuzat pe olteni de premeditare: “S-a umflat în pene”

Adrian Mititelu iese la atac, după ce Victor Angelescu i-a acuzat pe olteni de premeditare: “S-a umflat în pene”

by admin

  • Liga Națiunilor: Franța – Austria, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • Handbal: GOG – Dinamo, joi, 19:45, Digi Sport 2

Patronul grupării oltene a găsit și principalul vinovat în persoana lui Cristi Săpunaru, care a fost imuplicat într-un conflict la vestiar.

Adrian Mititelu, răspuns pentru Victor Angelescu

“Acum am auzit ce a spus Victor Angelescu și mi s-a urcat sângele la cap. Îl înțeleg, e mai tânăr, e cam de vârsta mea când am intrat în fotbal, acum 15-17 ani. S-a mai și împăunat puțin de când a căpătat un astfel de asociat -acționar la Rapid, pentru că înainte era mai puțin guraliv. Acum a început să ne certe și să tragă niște concluzii pripite.

El nu a fost la meci. M-am întâlnit cu domnul Niculae și domnul Șucu înainte de partidă. Nici vorbă de premeditare sau ce spune domnul Angelescu. Probabil e puțin umflat în pene după rezultatele bune și după venirea domnului Șucu.

A făcut rost acel suporter de o chestie din asta care se aseamănă cu vestele pe care le iau acreditații. Din câte am înțeles, era delegatul unei publicații din Craiova. El nu era oficial la meci. De fapt, era ziarist. Asta era problema Rapidului? Hai să vedem ce au pățit jucătorii noștri în Giulești, când am bătut cu 3-2. Eu nu eram acasă atunci.

Nu vreau să mă vait eu. Lumea știe ce a fost în Giulești, cred că și alte echipe au pățit asta. Sunt aceeași oameni care fac lucrurile la fel ca pe vremuri. Domnul Săpunaru voia să ne închidem în cameră și să nu zicem nimic că era el nervos? Acum nu am organizat noi bine meciul.

În acel meleu de 15 persoane de la vestiare erau 10-12 de la Rapid. Știam noi că o să vină Săpunaru să facă scandal la vestiare? Eu am simțit că lucrurile au luat-o razna și am plecat.

Eu am crezut că Săpunaru vrea să-l bată pe Săceanu. Eu nu știam că deasupra tribunei e un suporter numit Poștașu care înjura. Nu a fost ceva premeditat. Păi nu e provocare din partea lui Săpunaru?”, a spus Adrian Mititelu, la Fotbal Club.

Oltenii se tem de sancțiuni

“Normal că mă tem de sancțiuni. Noi ne-am chinuit la fel ca Rapid și e păcat că încearcă să ne facă rău. Eu chiar am o simpatie pentru clubul Rapid. Dacă joacă cu orice echipa în afară de noi, eu țin cu ei.

Păi și fiul meu ce a făcut? A dat un băiat de lângă el cu o sticlă goală și Săpunaru l-a înjurat. Acum, nu are voie un an pe stadion. Domnul Angelescu nu are bărbăția să recunoască că Săpunaru a greșit”, a mai spus Mititelu.

Victor Angelescu, acuzații grave la adresa celor de la U Craiova 1948: ”Incidentele au fost premeditate!”

Angelescu, unul dintre finanțatorii de la Rapid, a fost invitat ieri în platoul emisiunii Fotbal Club, unde a vorbit și despre incidentele petrecute după meciul dintre U Craiova 1948 și Rapid, când Săpunaru a fost implicat într-un scandal monstru.

Atunci, căpitanul giuleștenilor a fost implicat într-un schimb de replici cu jandarmii prezenți la stadion și a fost la un pas de bătaie pe tunelul care duce către vestiare după un conflict cu apropiați ai celor de la U Craiova 1948.

Victor Angelescu susține că oltenii au pus la cale întreg ”scandalul”. Finanțatorul giuleștenilor este de părere că oficiali ai oltenilor i-au ajutat pe suporterii din Bănie să meargă la galeria Rapidului și să fure un steag, lucru care i-a făcut pe ultrașii giuleștenilor să reacționeze dur.

În urma acestui lucru, pe arena din Târgiu Jiu s-a dat cu gaze lacrimogene, însă Jandarmeria a anunțat că nu s-au folosit astfel de gaze. Din acest motiv, Angelescu este de părere că cei de la U Craiova 1948 le-a permis stewarzilor angajați să aibă spray-uri cu gaze lacrimogene pentru a se apăra de ultrașii rapidiști.

A fost premeditat, nu poți să nu spui că nu a fost premeditat. Cum poți să ai acea îmbrăcăminte galbenă de foto, dacă nu de la club? E clar că un oficial al clubului U Craiova 1948 a ajutat pe cineva din galerie să fie mult mai aproape ca să poată sustrage un steag.

Orice s-ar fi întâmplat, era clar că galeria Rapidului va reacționa și va intra pe stadion. Avem și noi firmă de stewarzi. Stewarzii nu poartă spray lacrimogen. Nu există așa ceva. Asta se întâmplă la jandarmerie de obicei, dar ei au spus că nu ei au dat.

Nu e clar că dacă le-ai dat și spray lacrimogen le-ai dat ca să se protejeze de suporterii rapidiști? E firma ta de pază, tu, U Craiova 1948, ai angajat-o. E clar că a fost premeditat acest lucru și era clar că va ieși un scandal”, a declarat Victor Angelescu la emisiunea Fotbal Club.

VIDEO Victor Angelescu, despre incidentele petrecute după U Craiova 1948 – Rapid

Etichete: incidente , adrian mititelu , cristi sapunaru


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro