Saturday, September 30, 2023
Home Afacere Adrian Sînă, după ce a fost acuzat că dă țepe la nunți

Adrian Sînă, după ce a fost acuzat că dă țepe la nunți

by admin

Adrian Sînă a fost acuzat de o mireasă din România că i-a dat țeapă. Cu toate astea, cântărețul încă este invitat la nunțile de peste hotare, pentru care cere sume uriașe de bani.

Adrian Sînă a fost acuzat de o mireasă din România că i-a dat țeapă în ziua marelui eveniment. Cu toate astea, cântărețul a făcut o avere din nunțile din India și Pakistan, unde participă aproximativ 1000 de persoane. El cere peste 7000 de euro pentru a cânta și colaborează cu producătorii indieni din anul 2011.

„Pe 19 septembrie cântăm în India! E incredibil cum e nunta la ei, pe bogăție. Ține trei zile și trei nopți! Au niște costume deosebit de spectaculoase, peste 1000 de persoane vin la nuntă, e ceva impresionant, e exact ca la un film de la Bollywood! Avem mare succes acolo cu proiectul nostru «The Wedding Crashers»!”, a declarat Sînă.

Solistul și trupa „The Wedding Crashers” au foarte multe solicitări. De curând, artistul a declarat că își dorește să ajungă la toate evenimentele, dar că nu poate face față. El merge la 2-3 nunți pe săptămână, chiar dacă cere un tarif mare.

„Avem foarte multe solicitări să cântăm la nunți. Avem cam două-trei nunți la care trebuie să ajungem pe săpătmână. Ne pare rău dacă nu putem ajunge la toți cei care ne vor la nunta lor. Mi-aș dori să putem să ajungem la toți, dar trebuie să înțeleagă că mai apar lucruri imprevizibile, plus probleme de ordin personal”, a mai declarat el.

Adrian Sînă, acuzat că dă țepe

De curând, o mireasă din Dej a dezvăluit că artistul că i-ar fi dat țeapă la nuntă. Femeia a reclamat că i-ar fi dat solistului un avans în valoare de 1500 de euro și că nu a mai venit. Sînă a spus că nu a dat niciodată țeapă și că i-a dat miresei avansul înapoi. El a mai subliniat că i-a zis din timp că nu mai poate ajunge.

„Nunta a fost la Dej. Cu o lună înainte i-am anunțat că nu mai pot ajunge și le-am restituit avansul. Chiar m-am oferit să-i ajut și le-am găsit o altă orchestră care să cânte la nuntă. Nu văd unde este țeapa! Ce țeapă le-am dat?! Nu există așa ceva! Eu nu am nici o datorie față de femeia respectivă. I-am ajutat să găsească înlocuitori. Nu dau țepe și nu am dat în 25 de ani de carieră! Nici nu voi da!”, a declarat Sînă pentru Click!

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro