Thursday, September 28, 2023
Home Afacere Afacere imobiliara in valoare de 1,5 milioane de lei – pusa la cale de un fost detinut. Doi barbati si doua femei, retinuti de PCCOCS

Afacere imobiliara in valoare de 1,5 milioane de lei – pusa la cale de un fost detinut. Doi barbati si doua femei, retinuti de PCCOCS

by admin

Patru persoane, printre care si un agent imobiliar sunt cercetati penal, dupa ce ar fi luat arvune de circa 1,5 milioane lei de la trei cumparatori. 

Publicat:15.09.2023, 10:20

Potrivit PCCOCS, liderul schemei este un fost detinut care a fost eliberat din inchisoare cu doua saptamani inainte de a fi retinut in acest dosar penal.

Astfel, schema a fost pusa in practica de catre prietenul sau, care se afla la libertate, implicand si doua femei in aceasta afacere.

Unul dintre banuiti, fiind agent imobiliar i-ar fi propus primului cumparator un apartament de aproape 100 metri patrati, cu un pret mai redus decat cel de pe piata. Cerand 30 mii de euro arvuna, sub pretextul ca l-ar putea vinde altor cumparatori.

Ulterior, aceeasi schema au aplicat-o si altor doua victime, iar uneia dintre ele i-ar fi propus un alt apartament de la care au luat arvune de aproximaitv 1 milion 500 de mii de lei.

Fostul detinut si amicul acestuia au fost arestati pentru 30 de zile, iar cele doua femei au fost preluate de politie.

Pe Telegram-ul  Pro TV Chisinau  gasiti imaginile, dar si stirile momentului din Moldova si din intreaga lume! Fii reporter Pro TV. Daca ai surprins imagini care pot deveni o stire, ni le poti trimite pe Viber, Whatsapp sau Telegram la numarul 079400508.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro