Thursday, November 30, 2023
Home Afacere Afacere nouă în timpul arestului! A fost prins – Informația Zilei

Afacere nouă în timpul arestului! A fost prins – Informația Zilei

by admin
Asculta acest articol

…. în timp ce vindeau droguri, iar altul aflat în arest la domiciliu vindea droguri de acasă.

 

 

 

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești și procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au efectuat cercetări în trei cazuri penale ce vizează traficul de droguri de mare risc și operațiuni comerciale ilicite cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

 

 

 

În prima cauză, investigațiile au dezvăluit că, pe parcursul anului 2023, un individ a fost bănuit că ar fi desfășurat activități repetate de comercializare a drogurilor de mare risc MDMA, sub formă de pulbere și comprimate (ecstasy), clienților din județul Argeș. Suma tranzacțiilor s-a situat între 200 și 300 de lei.

 

 

 

În al doilea dosar, un alt individ, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu pentru infracțiuni similare și trimis în judecată în aprilie 2023, a fost suspectat că continua să comercializeze substanțe psihoactive (ADB BUTINACA) către consumatori din aceeași zonă. Acest caz subliniază importanța monitorizării stricte a suspecților aflați sub control judiciar.

 

 

 

În cea de-a treia situație, un flagrant delict a avut loc în seara de 10 noiembrie 2023, când două persoane au fost surprinse în timp ce ofereau spre vânzare aproximativ 10 grame de canabis (drog de risc) și 10 grame de substanță psihoactivă (ADB BUTINACA). În urma percheziției autoturismului utilizat de acestea, care era proprietatea unuia dintre bănuiți, au fost descoperite și confiscate cantități semnificative de droguri de risc și mare risc, respectiv 130 de grame de canabis și 30 de grame de cocaină.

 

 

 

Ca urmare a investigațiilor, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești au dispus, la datele de 10 și 11 noiembrie 2023, reținerea a 4 persoane implicate în aceste activități infracționale. Acestea sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată, efectuarea fără drept de operațiuni comerciale cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive și trafic de droguri de risc și mare risc.

 

 

 

Un pas important în procesul de aducere în fața justiției a acestor indivizi a fost făcut odată cu decizia judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru o perioadă de 30 de zile.

 

 

 

 

CITEȘTE ȘI:În Satu Mare, imaginea școlilor este mai importantă decât raportarea drogurilor

Close

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro