Tuesday, November 28, 2023
Home România Aktual24 | Încă o româncă prinsă la furat în SUA. A folosit banii furați pentru a cumpăra bijuterii de 67.000 de dolari

Aktual24 | Încă o româncă prinsă la furat în SUA. A folosit banii furați pentru a cumpăra bijuterii de 67.000 de dolari

by admin

Încă o româncă prinsă la furat în SUA. Polițiștii din West Hollywood cer ajutorul publicului pentru a localiza o femeie acuzata că a furat bijuterii și carduri de credit din dulapurile unui hotel spa și ale unui studio de yoga și că a folosit fondurile furate pentru a cumpără bijuterii în valoare de peste 67.000 de dolari.

Suspecta, Andreea Cătălina Roșca, cunoscută și sub numele de Nicole Morri, este descrisă că fiind o femeie albă în vârstă de 34 de ani, care are 1,70 m și cântărește 45 de kilograme.

Ea are părul negru și ochii căprui. De asemenea, se știe că aceasta deține o carte de identitate falsă, eliberată în statul Washington sub numele „Nicole Morri”.

În plus, Roșca are legături cu grupuri de furt organizat din România, anunta Fox11. Pe numele lui Roșca a fost emis un mandat de arestare.

Nu au fost furnizate informatii cu privire la modul în care suspecta a avut acces la hotel și la dulapurile de la studioul de yoga și nici la valoarea estimată a bunurilor furate.

Mai multe în Aktual24.


Citește și Israelienii, sfătuiți să nu călătorească în străinătate din cauza creşterii semnificative a antisemitismului

Trei românce prinse la furat în SUA

Trei românce au fost prinse la furat în octombrie în SUA. Înregistrare virală pe YouTube cu trei românce care au fost prinse după ce au furat ochelari de soare dintr-un magazin din Florida. Filmarea a ajuns la peste 2,1 milioane de vizualizări în numai patru zile.

Incidentul a avut loc pe 25 februarie, însă a filmarea a fost postată pe YouTube abia în urma cu patru zile. În filmare, apar trei tinere de origine română care sunt oprite de polițiști în timp ce ieșeau dintr-un magazin din Vero Beach, Florida.

Femeile au fost percheziționate și li s-au confiscat ochelarii de soare. Ulterior au fost duse în încăperea unde se afla personalul de pază al magazinului.

Citește și: Cum luptă o agenție a statului cu traficul de persoane: video cu 500 de vizualizări, plătite cu 100.000 de euro

„Ce s-a întâmplat, nu am luat nimic”, a susținut una dintre hoațe. Ele au spus că au 25 de ani, 26 de ani și respectiv 15 ani, dar că nu au acte.

„Suntem din România”, a spus cea de 25 de ani, care a spus că se numește Anita.

„Nu am furat nimic, nu știu de ce a venit atâta poliție”, a susținut Anita. Cele trei femei au fost apoi încătușate și băgate în mașina sheriff-ului pentru a fi duse la închisoare.

Citește și: Trei românce prinse la furat în SUA: Mergem la pușcărie pentru o pereche de ochelari?


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro