Tuesday, November 28, 2023
Home Internațional Alegeri locale în R. Moldova – Maia Sandu: Am votat pentru oameni care vor munci responsabil pentru beneficiul cetăţenilor

Alegeri locale în R. Moldova – Maia Sandu: Am votat pentru oameni care vor munci responsabil pentru beneficiul cetăţenilor

by admin

Data actualizării:
Data publicării:

Maia Sandu (foto) a spus presei că a votat pentru că „democraţia se ţine pe votul nostru.” Sursa foto: Profimedia Images

Preşedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a votat duminică la alegerile locale, în Chișinău. Aceasta a declarat că a votat pentru oamenii în care are încredere că vor munci pentru beneficiul cetățenilor şi a chemat oamenii să iasă masiv la vot. Şefa statului a fost însoţită la secţia de votare de colegi şi de sora sa, transmite News.ro.

„Am votat şi voi vota mereu pentru că democraţia se ţine pe votul nostru.”, a declarat Maia Sandu presei, după ce a votat la alegerile locale, la secția de vot de la Liceul Teoretic „Petru Rareș” din Chișinău.

sursa foto: Profimedia Images

„Îndemn pe toţi cetăţenii Republicii Moldova să meargă la vot, pentru că votul însemnă puterea poporului. Cu toţii vrem să trăim într-o ţară şi loc în care guvernate de puterea poporului. (…) Am votat pentru oameni în care am încredere că vor munci responsabil pentru beneficiul cetăţenilor, pentru oameni care ar pune umărul ca noi cu toţii să realizăm proiectul de integrare europeană a Republicii Moldova – care însemnă pace, respect pentru fiecare cetăţean al ţării noastre şi bunăstare”, a declarat preşedinta Maia Sandu, conform NewsMaker.

Întrebată când a venit pentru prima dată în Chişinău şi cum s-a schimbat capitala ţării de atunci, ea a precizat că locuieşte la Chişinău din 1989 – de când a început facultatea.

„De atunci, lucrurile s-au schimbat uneori spre bine, alteori spre mai puţin, dar toate lucrurile care s-au făcut bine datorită cetăţeanului, datorită votului lor. Să ţinem cont că Chişinăul poate deveni cu adevărat confortabil cu sprijinul UE” – a mai precizat preşedinta ţării.

Editor :
M.I.Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro