Thursday, September 28, 2023
Home Tehnologie Allview integrează tehnologie premium în gama de panouri fotovoltaice – 14.09.2023

Allview integrează tehnologie premium în gama de panouri fotovoltaice – 14.09.2023

by admin

Allview integrează tehnologii premium în noua gamă de panouri fotovoltaice, Allview Soleus HJT, potrivit unui comunicat de presă remis Redacţiei.

Potrivit sursei citate, aceste panouri generează o producţie de energie cu o eficienţă sporită, cu până la 22% mai multă putere liniară garantată, faţă de modulele type P existente deja pe piaţă.

Cele şase module Monofaciale cu puteri cuprinse între 570 W şi 595 W integrează tehnologia HJT (Heterojunction Technology) care combină eficienţa şi durabilitatea.

Tehnologia utilizează straturi multiple de materiale semiconductoare, pentru a maximiza absorbţia luminii solare şi pentru a genera mai multă energie electrică decât panourile fotovoltaice tradiţionale, se mai arată în comunicat.

Tehnologia HJT reuşeşte să corecteze deficienţele găsite în modulele standard din siliciu cristalin (c-Si), reducând recombinaţia la suprafaţă. În plus, panourile HJT au un coeficient de temperatură mai scăzut, ceea ce le face să performeze optim chiar şi în condiţii de temperaturi extreme.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro