Thursday, March 30, 2023
Home Sport “Am discutat cu Dorin Șerdean”

“Am discutat cu Dorin Șerdean”

by admin

  • Premier League: Arsenal – Man. United, duminică, 18:30, DGS 1

  • Liga 1: Hermannstadt – FCSB, duminică, 20:45, DGS 1

Fanii din DDB nu au avut însă o relație apropiată cu omul din Alba Iulia, care nu a reușit să aducă vreun ban în club.

Fanii din programul DDB, ofertă pentru Dorin Șerdean

Suporterii încearcă să preia pachetul majoritar de acțiuni pentru a avea control deplin, iar astfel posibilii noi investitori să negocieze în mod direct cu președintele DDB, Eduard Galan.

Acesta din urmă anunță oficial că a discutat cu Dorin Șerdean și i-a înaintat o ofertă pentru a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni.

“Eu am avut mandat de la DDB și m-am întâlnit personal și am negociat cu Dorin Șerdean pe data de 7 septembrie. Noi i-am propus în felul următor. 100.000 de euro la semnarea contractului, 100.000 de euro până la 31 decembrie 2022 și 50.000 de euro la sfârșitul sezonului. Cum nu a fost reală oferta dacă am negociat?

Nu trebuia să fie nimic scris. Trebuia să spună că este de acord și făceam oferta și OP-ul (n.r.ordinul de plată). Era licitație să aibă scris? Discutăm despre o ofertă făcută între doi oameni de afaceri: ‘Îți dau atât!’ Și dacă spunea ‘Da!’, făceam contractul. I-am făcut o propunere și dacă era de acord, eu redectam. El a semnat propunerea de la ONE după ce a expirat!”, a spus Galan, conform Fanatik.

Dinamo ar putea să scape de o mare parte a datoriilor

Dinamo se confruntă cu probleme serioase, după ce planul de reorganizare a clubului a fost respins de către instanță. Dacă planul de reorganizare era aprobat, iar datoriile clubului erau micșorate la 2,5 milioane de euro, de la aproximativ 8 milioane de euro cât sunt în prezent.

În prezent, acțiunile clubului Dinamo sunt împărțite după cum urmează:

  • Firma Lotus (Dorin Șerdean) – 72,8758%
  • DDB – 20,0610%
  • CS FC Dinamo (Nicolae Badea) – 7,031%,
  • Cornel Dinu – 0,013%

Clubul Dinamo se află în insolvență din iunie 2021. În această vară, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și administratorul special Vlad Iacob au căutat investitori importanți, dar n-au ajuns la niciun acord. 

Etichete: program ddb , dorin Șerdean , eduard galan


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro