marți, septembrie 24

Un bărbat de 25 de ani, cetățean român, a fost reținut de carabinieri, fiind suspectat că ar fi incendiatorul care a acționat de cel puțin trei ori între iulie 2023 și martie 2024 în regiunea Milano și în împrejurimi, în Italia, scrie Milano Today.

Investigațiile asupra lui au încept la 8 martie 2024, când 15 autoturisme au fost incendiate în San Giuliano și San Donato Milanese. 

Autoritățile au ajuns la concluzia că focul a fost pus intenționat, deoarece mașinile care au avut de suferit se aflau la distanțe mari unele de altele.

În respectiva noapte, în timpul unui control de rutină, polițiștii l-au oprit pe român, care circula pe o trotinetă electrică. Întrebat ce face afară la acea oră, el a răspuns, fără nicio emoție, că „a ieșit să fumeze o țigară”. 

Strângând însă cercul în jurul său, anchetatorii au reușit să demonstreze că mâna sa a fost și în alte două incendii: unul la 7 iulie 2023 și altul 20 de zile mai târziu, când au ars cinci mașini și 13 motorete. Bărbatului i s-a ordonat acum să se prezinte în mod regulat la poliția judiciară.

Editor : M.C

Acțiune.
Exit mobile version