Monday, January 30, 2023
Home România Amor pe bani cu două prostituate, pe centura Petroșaniului. Cu ce s-a ales amatorul de sex

Amor pe bani cu două prostituate, pe centura Petroșaniului. Cu ce s-a ales amatorul de sex

by admin

Un localnic din Petroșani, Hunedoara, a trecut prin clipe de coșmar. S-a plâns Poliției că a fost jefuit și lovit cu mașina de două tinere pe care le-a acostat pe centura municipiului, știind că acestea își ofereau serviciile sexuale.

Foto: Arhivă. Daniel Guță

Scenele s-au petrecut joi seara, 29 septembrie, într-o benzinărie din Petroșani. Un bărbat de 43 de ani s-a plâns polițiștilor că a fost jefuit și lovit cu mașina de o tânără.

Seara de coșmar a localnicului

Cu puțin timp înainte de incident, localnicul a apelat la serviciile sexuale a două femei, pe centura municipiului. Au urcat într-un autoturism, însă drumul lor s-a oprit în fața unei benzinării din apropiere. Acolo, petroșeneanul a fost găsit, rănit, de polițiștii chemați în ajutor. Le-a spus că a fost tâlhărit și lovit cu mașina de una dintre femei.

„Poliţiştii au stabilit că bărbatul, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, a dorit să apeleze la serviciile sexuale oferite de două femei pe care le cunoştea doar din vedere. Împreună cu ele, s-a deplasat cu un autoturism în zona unei staţii de alimentare cu carburaţi de pe centura municipiului. Acolo, bărbatul a coborât din autoturism, iar una dintre tinere l-a fi deposedat de 1.300 de lei”, a informat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Pentru a împiedica fuga celor două tinere aflate în autoturism, bărbatul s-a poziționat în faţa acestuia, însă a fost luat pe capotă şi împins câţiva metri. Tinerele au părăsit staţia, lăsându-l în urmă și fără a mai achita suma cheltuită pentru alimentarea mașinii.

Scena a fost surprinsă pe camerele video de supraveghere din benzinărie.

„Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată și furt, iar în urma cercetărilor a fost identificată o tânără de 21 de ani, din municipiul Petrosani, faţă de care poliţiştii au luat măsura preventivă a măsura reținerii pe o durată de 24 de ore”, a informat reprezentantul IPJ Hunedoara.

Ulterior, procurorul de caz a dispus extinderea urmăririi penale şi cu privire la comiterea infracţiunii de tentativă de omor, iar cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara. Victima nu a suferit răni grave în urma incidentului din benzinărie.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro