Tuesday, November 28, 2023
Home România Anamaria Prodan, ”delete” definitiv pentru Reghecampf: ”Să nu ajungă pe străzi”. ”Bebeto” a avut cuvântul decisiv

Anamaria Prodan, ”delete” definitiv pentru Reghecampf: ”Să nu ajungă pe străzi”. ”Bebeto” a avut cuvântul decisiv

by admin


articol scris de Digi Sport
16.11.2023, 08:14

Anamaria Prodan (50 de ani) pare că a reușit să treacă definitiv peste despărțirea de Laurențiu Reghecampf (48 de ani), cel care i-a fost alături timp de 16 ani.

De precizat este că, deși sunt despărțiți de o lungă perioadă de timp, cei doi sunt în continuare soț și soție. Anamaria Prodan a explicat că s-a ajuns în această situație pentru că Laurențiu Reghecampf nu ar vrea să semneze actele de divorț și nici să renunțe la procesele pe care i le-a intentat.

Anamaria Prodan a șters pozele cu Laurențiu Reghecampf de pe pereții vilei de la Snagov

Galerie Foto

Anamaria Prodan a luat o decizie radicală. Agentul a hotărât, alături de copiii săi, să șteargă pozele cu Laurențiu Reghecampf de pe pereții vilei de la Snagov. A chemat o echipă de munictori, care a acoperit amintirile cu soțul ei cu un tapet alb. 

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au împreună un copil, pe Laurențiu Reghecampf junior, iar, potrivit spuselor impresarei, chiar ”Bebeto” a fost cel care a decis ca pozele cu tatăl său să fie acoperite. 

 

”Este adevărat că am acoperit peretele dăruit lui Reghe! Este decizia noastră, a familiei, să dăm delete! Nu l-am distrus până acum, pentru că m-am gândit că sunt și amintirile copiilor mei și poate, cândva, atunci când vor crește vor vrea să-l arate copiilor lor. Probabil, în ani și Reghe o să poată să-și viziteze copiii. Să-și vadă nepoții… Sperăm și ne rugăm pentru el să-i fie bine și să înțeleagă că, oricât de mulți copiii faci, cu oricâte neveste, ei trebuie să rămână ca și icoanele pentru tine toată viața.

Să stai lângă ei, să îi ajuți și să îi educi. Este cel mai ușor să faci copiii unul după altul, căci și animalele fac, dar până și ele au grijă de ei. Este dureros când mă uit la cel mic și îi promit că, într-o zi, tatăl lui se va deșteapta din visul lui urât, nu va asculta de nimeni și va apărea la ușă să-și stângă copiii în brațe. Au trecut ceva ani, l-am acoperit foarte mulți ani și în fața presei și a prietenilor, dar azi am decis toți să închidem definitiv capitolul Reghe, să nu-i mai scriem mesaje la care nu are voie să răspundă, să îi transmitem doar gânduri bune și să ne rugam să nu se piardă definitiv.

Cel mai urat lucru pentru un om și un bărbat este să fie controlat de oameni mici, la masculin și feminin, oameni fără scrupule, fără demnitate, oameni care nu contează în societate! Eu consider că el a decăzut cumplit, aud cum vorbesc toți despre el și îmi pare rău de cum a decăzut. Concluzia: să-i dea Dumnezeu sănătate… și multă minte să nu ajungă pe străzi“, a declarat Anamaria Prodan pentru click.ro

Anamaria Prodan și-a acoperit și tatuajul cu chipul lui Laurențiu Reghecampf

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf s-a deteriorat iremediabil. Ambii aveau tatuaje care le aminteau de perioada de 15 ani petrecută împreună, însă planurile în legătură cu acestea au fost diferite.

Anamaria Prodan avea un tatuaj imens pe spate, în care erau înfățișați cei trei copii ai săi, dar și Laurențiu Reghecampf. Așa cum a anunțat, agentul i-a acoperit chipul viitorului său fost soț. Astfel, direct din vacanța în Turcia în care se află alături de fiica sa Sarah, Anamaria Prodan a publicat o fotografie cu noul său tatuaj. Impresarul a ales să-și tatueze un vultur imens pe spate, în locul lui Laurențiu Reghecampf.

”La ce se întâmplă, la cât am mers prin țara asta și la felul în care râde lumea de el, crede-mă, săptămâna viitoare îmi fac un mare trandafir, frumos, pe fața lui”, spunea Anamaria Prodan, potrivit Fanatik.


De partea cealaltă, Laurențiu Reghecampf și-a scris numele Anamariei Prodan pe mână, însă a declarat că nu se gândește, cel puțin pentru moment să-l șteargă.

”Nu am șters niciun tatuaj, nici nu m-am interesat de o clinică să îmi șterg tatuajele. Mă gândesc să îmi fac încă un tatuaj pentru că mai am încă un băiat, mă gândesc să fac o poveste, ceva. În curând voi face 47 de ani și nu cred că mai este cazul, mă gândesc”, a spus Laurențiu Reghecampf la Kanal D.


Etichete:
laurentiu reghecampf
,
anamaria prodan
,
bebeto


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro