Wednesday, March 22, 2023
Home Sport Andrea Compagno, total surprins când a aflat că FCSB poate avea un nou antrenor: ”Poftim?”

Andrea Compagno, total surprins când a aflat că FCSB poate avea un nou antrenor: ”Poftim?”

by admin

  • Cupa Ligii Angliei: Newcastle – Leicester, marți, 22:00, DGS 2

  • Cupa Ligii Angliei: Man. United – Charlton, marți, 22:00, DGS 1

Andrea Compagno, total surprins când a aflat că FCSB va avea un nou antrenor: ”Poftim?”

MM Stoica, managerul general al roș-albaștrilor, a spus că roș-albaștrii caută un alt tehnician în locul lui Leo Strizu, motiv pentru care acesta nici nu a făcut deplasarea cu echipa în stagiul de pregătire al iernii.

Întrebat ce spune despre o astfel de veste, italianul a reacționat extrem de surprins.

”Poftim? Nu, asta nu știu. Nu mă interesează prea mult, mă gândesc doar la antrenamente și la amicale”, a spus Compagno.

Oficialii celor de la FCSB vor să rezolve problema legată de antrenorul principal, pentru că Mihai Pintilii se află în plin proces de obținere a licenței.

Află dacă suntem cu adevărat mai aproape de construirea unei mașini a timpului de pe DIGI World și Digi Online, azi de la 21:55.

În ultimii ani, în Liga 1 a devenit un trend ca patronii să instaleze antrenori principali cu licență PRO doar de decor, iar de pregătirea echipei să se ocupe un alt tehnician, care nu deține o astfel de licență.

Galerie Foto

”Undă verde” pentru sancționarea antrenorilor fără licență PRO. ”Se vor face modificări în regulament!”

Pentru a stopa aceste numiri superficiale de ”antrenori principali”, comisiile FRF pregătesc modificarea ROAF, astfel încât tehnicienii ce nu dețin licență PRO, dar acordă indicații de pe margine, să fie penalizați serios de către arbitrii.

”Licența PRO nu poate fi ridicată, fiind urmarea unui proces de formare, în care tu ca antrenor ai depus toate eforturile și ai parcurs toate etapele. Dacă ai dobândit-o în mod corect, nu ți se poate suspenda. Leo Strizu a fost solicitat pentru a acoperi o funcție de antrenor principal. Rațiunile nu le cunosc. Se practică așa ceva. Mi-aș dori să nu se mai întâmple așa ceva.

În ultimele ședințe avute cu întregul colectiv, s-a pus problema modificării ROAF în ceea ce privește susținerea echipei de margine cu sfaturi de către antrenori secunzi – vezi cazul Croitoru, Poenaru, Prepeliță – care, dintr-o rea interpretare a regulamentului, și-au permis să facă lucrul acesta în mod permanent. S-a pus această problemă și se vor face modificări în Regulamentul ROAF, astfel încât arbitrilor să le fie foarte simplu să reglementeze situația aceasta.

Exact cum s-a întâmplat în cazul lui Mirel Rădoi, când UEFA a rezolvat-o foarte repede interzicându-i să se ridice de pe bancă și să fie amendat cu o sumă consistentă. Nu mi se pare normal ca o echipă ca FCSB să trimită într-un stagiu de pregătire echipa fără antrenorul principal din acte”, a declarat Lucian Burchel, la Liga Digisport.

Etichete: mm stoica , antrenor fcsb , andrea compagno , compagno fcsb


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro