Saturday, October 1, 2022
Home Știință Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro pentru un apartament de lux: „Am crezut că e doar o pauză”

Andreea Bălan, țeapă de 90.000 de euro pentru un apartament de lux: „Am crezut că e doar o pauză”

by admin

Andreea Bălan este una dintre cele mai de succes artiste din industria muzicală din România. Cântăreața are o mulțime de proiecte la activ, făcând parte din o mulțime de emisiune și show-uri televizate. Cu toate acestea, artista nu a fost scutită de greutățile vieții, astfel că, de-a lungul timpul a fost și ea supusă „țepelor” imobiliare. 

Recent, Andreea Bălan a povestit despre cea mai grea perioadă din viața ei, atunci când și-a dat toți banii pentru un apartament de lux și în final a rămas și fără bani și fără casă. În urmă cu 15 ani, Andreea s-a numărat printre sutele de oameni care au plătit sume uriașe pe apartamente de lux și nu s-au ales cu nimic. 

Andreea susține că a plătit atunci suma de 90.000 de euro pentru un apartament într-un complex imobiliar. Dar firma care construia blocurile a dat faliment, iar patronul a fugit cu banii. Alături de ea, alți 571 de oameni au rămas fără bani. Patronul, un investitor israelian, le-a promis oamenilor un proiect imobiliar ambițios în zona Doamna Ghica. Acesta a încasat atunci nici mai mult, nici mai puțin de 20 de milioane de euro de la mai multe persoane care își doreau să achiziționeze un apartament. 

Citește și: Andreea Bălan și-a arătat silueta de invidiat într-un corset spectaculos. Fanii au reacționat imediat: „Ești cu adevărat o inspirație”

„Timp de un an și jumătate am dat vreo 90.000 euro. Din trei ediţii „Dansez pentru tine”, cea din Mexic și celelalte două din România, plus o campanie electorală. Toţi banii i-am dat acolo. Am crezut că e doar o pauză, că trece iarna, mai trece o iarnă… Am angajat o firmă de avocatură şi s-a făcut un proces”, spune artista, potrivit ObservatorNews.ro.

Artista nu a fost singura care a recurs la acest gest, fiind susținută și de ceilalți păgubiți care au făcut același lucru. Cu toate acestea, nu există nicio rezolvare deocamdată, iar oamenii nu își pot recupera banii. 

Andreea Bălan a trecut pe lângă moarte când a născut-o pe a doua fetiță

În urmă cu aproape patru ani, când a născut-o pe Clara, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea, Andreea Bălan a suferit un stop cardiac pe masa de operație, iar după aceea a mai trecut prin trei operații. Cântăreața a realizat însă că putea să moară doar când a ajuns acasă.

Citește și: Andreea Bălan cere custodia exclusivă a fetițelor ei. Acuzații grave la adresa fostului soț: „Nu e prima dată când vine beat să le ia”

“Eu am realizat ce s-a întâmplat abia când am ajuns acasă, la 10 zile, când mi-a țâșnit sângele din operație. A trebuit să ajung din nou la Urgențe. Atunci am realizat. M-au deschis iar, m-au trimis acasă la trei-patru zile. Am ajuns apoi a treia oară la spital și am stat mult: 10-12 zile. A treia oară a fost cel mai greu, m-au deschis atunci a treia oară într-o lună. A durut foarte tare operația, dar și recuperarea. A treia operație m-a doborât psihic. Am avut nevoie de mult timp să-mi revin. Fetele mi-au dat putere, trebuia să trăiesc pentru ele. A fost cea mai mare lecție pentru mine. La 30 și ceva de ani ai impresia că ești invincibil, că moartea este departe. Atunci am realizat că nu pot să fac nimic dacă nu am sănătate”, a povestit solista, în aprilie 2021.

Galerie foto

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro