Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment Anisia Gafton, show total pe scena de la Vocea României: „Voiam să vin la Săriți de pe fix! și am nimerit aici”

Anisia Gafton, show total pe scena de la Vocea României: „Voiam să vin la Săriți de pe fix! și am nimerit aici”

by admin


Anisia Gafton a făcut show de zile mari pe scena de la Vocea României și ne-a demonstrat încă o dată că este plină de talente.


Antrenorii s-au întors pe rând și au fost uimiți când au văzut-o pe Anisia pe scenă. 


„Cum ai nimerit tu aici? Ai încurcat platoul sau cum?”, a întrebat-o Irina Rimes uimită. 


„Da, voiam să vin la Săriți de pe fix! și am nimerit aici. Am venit să fac o caterincă, să râdem. V-ați întors toți? OMG! Abia acum am emoții. (…) Smiley, eu te iubesc! Nu pentru că ești producător și ai putea să mă propulsezi, nu m-am gândit niciodată la asta!”, a spus râzând Anisia. 


Smiley: „Dar ai cântat foarte mișto!”.


Întrebată ce echipă ar alege, Anisia a oferit un răspuns savuros: „Știu pe cine aleg … aleg pe… Săriți de pe fix!, e o emisiune incendiară de divertisment”.


Săriți de pe fix! este un show care îmbină divertismentul cu jocurile și provocările într-un adevărat spectacol de umor. În fiecare ediție, cei 8 comedianți, Anca Dinicu, Anisia Gafton, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Drăcea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait și Paul Ipate, dar și doi invitați speciali, vor fi provocați de Cabral la o serie de jocuri care le va testa imaginația, limitele, îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte sau să danseze în condiții care vor genera foarte mult umor. 


Prima ediție a avut premiera joi, 14 septembrie, la PRO TV și VOYO. Pe VOYO poți urmări ediția a 2-a în avans. 


Vezi momentul integral în videoclipul de mai sus


Episodul 3 Vocea Româniai este disponibil în avans, pe VOYO!

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro