Saturday, February 4, 2023
Home Sport Anunțul făcut de clubul lui Laurențiu Reghecampf, după bătaia dintre antrenor și Anamaria Prodan

Anunțul făcut de clubul lui Laurențiu Reghecampf, după bătaia dintre antrenor și Anamaria Prodan

by admin

  • Liga 1: Universitatea Craiova – FC Voluntari, vineri, 21:00, DGS1

  • Bundesliga: Bayern Munchen – Bayer Leverkusen, vineri, 21:30, DGS2

Reacția clubului Neftchi Baku, după bătaia dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan

Antrenorul care activează în Azerbaijan, la Neftchi Baku, a mers la reședința din Snagov pentru a-și vizita fiul, pe Laurențiu Reghecampf Jr, însă a fost întâmpinat de agenta FIFA.

S-a ajuns la violență fizică, iar cei doi și-au împărțit câteva lovituri, după care au ajuns la secția de poliție. Autoritățile au deschis dosare penale și au emis ordine temporare de restricție.

Presa din Azerbaijan a contactat clubul Neftchi Baku, pentru a primi o reacție după bătaia dintre antrenorul Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan.

“Am întrebat ce părere au despre acest incident, dacă au vorbit cu Reghecampf și dacă poate exista vreun obstacol în revenirea sa la Baku”, scrie sportinfo.az.

Patrula rechinilor își riscă viața să afle cât mai multe despre aceste vietăți și despre modul în care pot fi ajutate. Pe Digi Life și Digi Online, de la 20:16!

Jurnaliștii publicației mai sus menționate au primit un răspuns din partea lui Rustam Allahverdiyev, ofițerul de presă al lui Neftchi Baku.

“Cunoaștem incidentul. Antrenorul a plecat în România din motive familiale și a primit permisiunea clubului. Ne-a spus că va reveni în Baku pe 25 septembrie. După incidentul apărut, clubul l-a contactat, iar Laurențiu Reghecampf ne-a spus că ceea ce s-a întâmplat a fost o chestiune personală, nu ceea ce a apărut în presă. Antrenorul este așteptat să revină la Baku mâine (n.r – pe 26 septembrie)”, este răspunsul primit de sportinfo.az.

Semnele scandalului cu Anamaria Prodan se văd încă pe fața lui Laurențiu Reghecampf! Cum a apărut la botezul fiului său

Galerie Foto

Laurențiu Reghecampf a uitat pentru o zi de scandalul monstru cu fosta sa parteneră, Anamaria Prodan. Antrenorul de la Neftchi Baku și-a botezat duminică primul său copil pe care îl are împreună cu Corina Caciuc, Liam Reghecampf.

Tehnicianul a distribuit pe rețelele sociale o imagine surprinsă în biserică, în momentul creștinării fiului său.

Atât Laurențiu Reghecampf, cât și Corina Caciuc au purtat niște ținute elegante și au încercat să uite pentru o zi de evenimentele neplăcute în care au fost implicați în urmă cu doar 48 de ore.

Totuși, pe fața antrenorului lui Neftchi Baku se văd încă semnele conflictului cu Anamaria Prodan. În spatele ochelarilor, sub ochiul stâng, poate fi observată o vânătaie destul de mare.

Ce mesaj a postat Anamaria Prodan în ziua botezului micuțului Liam Reghecampf

Galerie Foto

Agentul FIFA a dorit să pună capăt scandalului iscat după bătaia dintre ea și antrenor, din plină stradă, filmată de unul dintre finii Anamariei Prodan.

”Noi familia Prodan îi urăm celui mic Liam viață de vis! Pentru a pune stop speculațiilor apărute în presă vă anunțăm că de astăzi nimeni din familia Prodan Reghecampf nu va mai comenta absolut nici un aspect al vieții noastre!

Din respect și dragoste pentru copiii familiei, noi ne rezervăm dreptul de a închide absolut orice comentariu iar avocații vor încerca să soluționeze totul în cel mai scurt timp. Familia noastră a construit un imperiu și așa trebuie să închidă absolut tot.

Greșelile, supărările familiei noastre vor rămâne de astăzi doar pentru noi! Avem rugămintea să nu instigați cu știri eronate opinia publică privind evenimentul soțului meu.

Îi dorim tot binele din lume și ne dorim să găsim cât de repede o rezolvare. Mulțumim anticipat, familia Prodan/Reghecampf”, este mesajul postat de Anamaria Prodan.

Etichete: laurentiu reghecampf , anamaria prodan , neftchi baku , corina caciuc


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro