Thursday, September 21, 2023
Home Sport Arbitrul din cauza căruia Gigi Becali voia să se retragă din fotbal, delegat în preliminariile EURO 2024

Arbitrul din cauza căruia Gigi Becali voia să se retragă din fotbal, delegat în preliminariile EURO 2024

by admin


articol scris de Digi Sport
08.09.2023, 12:02

UEFA a decis să-l delege pe Horațiu Feșnic într-un meci din preliminariile EURO 2024, etapa a 5-a.

Horațiu Feșnic, delegat la un meci din preliminariile EURO 2024

După ce a condus derby-ul dintre Rapid și Dinamo, scor 4-0, Horațiu Feșnic a fost delegat la partida dintre Estonia și Suedia, programată sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 19:00, pe Digi Sport 4.

“Meciul dintre Estonia și Suedia, din Grupa F, va fi condus la centru de către Horațiu Feșnic, care va fi ajutat la cele două linii de către arbitrii-asistenți Valentin Avram și Alexandru Cerei, cel de-al patrulea oficial fiind Sebastian Colţescu.

Observator pentru arbitri va fi Alain Hamer (Luxemburg), iar delegat de joc din partea UEFA a fost desemnat Rimla Akhtar (Anglia)”, a transmis FRF.

În finalul sezonului trecut, Horațiu Feșnic a primit 4 etape de suspendare pentru erorile din partida Rapid – FCSB (1-0), iar Gigi Becali îi declara “război” la acea vreme.

Gigi Becali i-a scris lui Horațiu Feșnic după Rapid – FCSB: ”După ce distrugi oameni, nici iertare să nu-ți ceri?”

A doua zi după derby-ul din Giulești, Gigi Becali a anunțat că își pregătește ieșirea din fotbal, dezamăgit fiind de maniera în care a condus partida Feșnic. După ce a dezvăluit că i-a trimis un SMS lui Răzvan Burleanu, patronul FCSB-ului a spus că i-a scris și arbitrului din Cluj-Napoca, însă acesta nu i-a răspuns, iar omul de afaceri și-a imaginat un dialog ipotetic cu el.

Ce să răspundă (n.r.- Răzvan Burleanu)? Măcar atât putea să zică, dacă avea omenie: `Domnul Becali, iartă-mă, și eu sunt vinovat. Eu l-am adus pe Vassaras, el a distrus fotbalul românesc, iartă-mă!` Sau Feșnic, i-am dat mesaje și lui. `Bre nea Gigi, iartă-mă, am greșit (n.r.- ce ar fi vrut să audă din partea arbitrului)!`

Știi ce-i spuneam? `Bine, tată, ți-ai cerut iertare, înseamnă că ai greșit`. Nimic (n.r.- nu a primit niciun răspuns)! După ce distrugi oameni, nici iertare să nu-ți ceri? Și gata, ai scăpat! De mine ai scăpat când ai spus `iartă-mă`. Gata, bă, Feșnic… Nu știu pe ce a fost asta de aseară, nu știu dacă a fost corupție sau bani, dar va pierde de 30 de ori mai mult”, a declarat Gigi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.


Etichete:
gigi becali
,
horatiu fesnic
,
preliminarii euro 2024


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro