Thursday, September 28, 2023
Home România „Azi era ziua ei”. Femeia ucisă de șoferul drogat în Popești Leordeni ieșise la poartă să își primească tortul. Ce spun martorii

„Azi era ziua ei”. Femeia ucisă de șoferul drogat în Popești Leordeni ieșise la poartă să își primească tortul. Ce spun martorii

by admin

Data actualizării:
Data publicării:

Martorii spun că șoferul nu părea coerent și că se vedea că a consumat droguri sau alcool. Foto: Captură video Digi24

Femeia în vârstă de 56 de ani care a fost ucisă în accidentul din Popești Leordeni, provocat de un șofer beat și drogat, își serba chiar astăzi ziua de naștere. Ieșise la poartă să își primească tortul, când a fost prinsă între două mașini. Șoferul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Femeia abia ieșise din curte și se afla între două mașini parcate, în momentul în care șoferul drogat a venit cu viteză și a lovit autoturismele.

Victima a fost prinsă între fiare și a murit ulterior la spital. Martorii spun că șoferul nu părea coerent și că se vedea că a consumat droguri sau alcool.

În urma testării, s-a descoperit că bărbatul era pozitiv la amfetamină și avea o alcoolemie de 1,12 mg/l.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

A fost deschis un dosar penal și pentru lovire și alte violențe, pentru că șoferul susține că a fost bătut de oamenii din zonă după momentul impactului.

Vecin: Trebuia să își serbeze ziua. A venit altă persoană cu tortul la poartă și a venit un nebun, un drogat, un bețiv și a luat-o la rând aici. A distrus niște mașini, a prins-o între două mașini și la spital a decedat.

Vecin: O femeie cumsecade, azi era ziua ei… Nu și-a dat seama ce a făcut.

 

Editor :
I.CDescarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro