joi, septembrie 19

Un bărbat în vârstă de 22 de ani din Comuna Cristești, județul Botoșani a fost condamnat definitiv la doi ani și jumătate de închisoare cu suspendare pentru proxenetism, după ce a racolat două tinere în vârstă de 17 și 19 ani și le-a îndemnat să se prostitueze.

Bărbatul a fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare de Judecătoria Botoșani, însă sentința din data de 17 iulie 2024 a fost contestată. Curtea de Apel Suceava a analizat contestația și a respins ca nefondat apelul, menținând astfel decizia magistraților, conform publicației locale, botosaninews.ro.

Cum a procedat individul

Potrivit anchetatorilor, bărbatul a închiriat un apartament pe care l-a pus la dispoziția fetelor pentru a-și desfășura activitatea, timp în care acesta le căuta fetelor clienți pe diverse platforme de social media.

Inițial, la data de 9 noiembrie 2023, bărbatul a racolat o adolescentă în vârstă de 17 ani pe care a ajutat-o să se prostitueze. Bărbatul i-a oferit fetei și un telefon mobil pe care aceasta trebuia să îl folosească pentru a discuta cu potențiali clienți.

Ulterior, fata a ajuns la spital, unde a fost operată de apendicită, iar pentru a nu pierde afacerea, bărbatul a racolat o altă tânără în vârstă de 19 ani din municipiul Botoșani pe care o transporta personal la locuințele clienților în vederea prestării serviciilor sexuale contracost.

„Tânăra a efectuat activități de prostituție cu mai mulți clienți, care o contactau fie direct, fie prin intermediul inculpatului, acesta din urmă purtând și negocieri cu clienții cu privire la prețurile serviciilor sexuale. Activitățile de prostituție s-au desfășurat fie la imobilul sus-menţionat, fie la diverse locații unde se aflau clienții”, susțin anchetatorii, conform monitorulbt.ro.

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version