miercuri, octombrie 2

Un bărbat în vârstă de 79 de ani din judeţul Dolj a fost reţinut de polițiști după ce a agresat o femeie şi a incendiat uşa unei firme. Bărbatul mai este acuzat și că a furat o căruţă de lemne din poarta unei gospodării, iar apoi a bătut doi bărbaţi, transmite News.ro.

Reprezentanţii IPJ Dolj au anunţat, miercuri, 2 octombrie, că un bărbat de 79 de ani, din comuna Negoi, a fost reţinut pentru 24 de ore pentru furt calificat, lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.

„În cursul zilei de ieri, 01 octombrie, în jurul orei 08.51, poliţiştii au fost sesizaţi de un bărbat 40 de ani, din comuna Negoi, cu privire la faptul că ar fi izbucnit un incediu la o societate comercială, din localitate. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat faptul că, în timp ce se afla în incinta unei societăţi comerciale, din localitate, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 79 de ani ar fi adresat ameninţări unei femei, de 49 de ani, din localitate, ulterior aruncând cu o substanţă inflamabilă pe uşa de acces, provocând incendierea acesteia şi a unei lăzi frigorifice”, au transmis reprezentanţii  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Poliţiştii au stabilit că, în noaptea de luni spre marţi, bărbatul a furat o căruţă de lemne de la poarta locuinţei unei femei din comuna Bistreţ, iar marţi dimineaţă a agresat doi bărbaţi de 67 şi 70 de ani, fapta petrecută pe o stradă din comuna Negoi.

După ce a fost reţinut, bărbatul a ajuns în arestul IPJ Dolj. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti pentru luarea unei măsuri preventive.

Editor : Ș.A.

Acțiune.
Exit mobile version