Tuesday, November 28, 2023
Home Sport Câmpia Turzii face sport: La Daniel Boxing Club se face performanță! (VIDEO)

Câmpia Turzii face sport: La Daniel Boxing Club se face performanță! (VIDEO)

by admin

Joi seara, în spatele sălii sporturilor „Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii, într-o încăpere în care s-au antrenat generații de sportivi, l-am găsit pe antrenorul Daniel Dandoczi, alături de elevii lui, la ultimul antrenament înainte de un mare eveniment.

Citește și: Sala Sporturilor ”Ioan Stanatiev” din Câmpia Turzii va găzdui, sâmbătă, prima ediție a puternicei gale de box – Cupa Daniel Boxing Club Câmpia Turzii!

După cum ne-a povestit în cadrul interviului, clubul sportiv Daniel Boxing s-a înființat în urmă cu trei ani, la insistențele sportivilor din Câmpia Turzii care își doreau să se antreneze la ei în oraș.

De atunci, au reușit să pună Câmpia Turzii pe harta boxului, în special prin sportivul Iosif Bândulă, campion național și balcanic.

Citește și: Pugilistul Iosif Bândulă, de la clubul Daniel Boxing&Rusu Dan Ciprian Câmpia Turzii, este noul campion balcanic la categoria 67 kg-tineret!

Daniel Dandoczi antrenează în prezent în jur de 20 de copii, dintre care 12 sunt legitimați și participă la diferite competiții. Antrenamentele au loc de luni până vineri, de la ora 19:30, și se pot înscrie tineri dornici pentru performanță oricând.

Am stat de vorbă și cu tinerii pugiliști, pe care se putea citi mândria de a practica acest sport. Pentru ei, boxul reprezintă disciplină, sănătate și o metodă de a duce o viață mai bună, departe de anturaje proaste și alte vicii.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro