Thursday, September 28, 2023
Home Divertisment Când începe emisiunea Săriți de pe fix la Pro TV

Când începe emisiunea Săriți de pe fix la Pro TV

by admin

În această toamnă, Pro TV vrea să dea lovitura cu un nou show de divertisment, iar prezentatorul emisiunii va fi Cabral! Săriți de pe fix va debuta curând pe micile ecrane. Show-ul va îmbina divertismentul cu provocările, iar telespectatorii sunt curioși să afle când începe emisiunea Săriți de pe fix la Pro TV. Iată ce zi și la ce oră se va difuza cea mai nouă emisiune de la Pro TV!

Pro TV vrea să dea lovitura cu un nou show de divertisment

Toamna vine cu surprize mari la Pro TV! Postul de televiziune se pregătește să lanseze un show nou de divertisment, cu care speră să facă față în lupta pentru audiență.

Emisiunea se numește Săriți de pe fix și va fi prezentată de nimeni altul decât Cabral. Iată când începe emisiunea Săriți de pe fix la Pro TV și în ce zile va putea fi urmărită la tv, dar și de platforma VOYO!

Când începe emisiunea Săriți de pe fix la Pro TV – ora și ziua difuzării

Cel mai nou show de la Pro TV va debuta pe micile ecrane luna aceasta. Mai exact, primul episod din Săriți de pe fix va putea fi urmărit joi, 14 septembrie, de la ora 21:30, la tv și pe VOYO.

Emisiunea va fi una inedită, iar Cabral și invitații săi vor face un adevărat spectacol de umor. Și platoul ales pentru acest show este unul wow, adaptat special formatului! Studio a fost construit la un unghi de 22,5 grade, motiv pentru care invitații lui Cabral vor interpreta personaje într-o serie de scenete.

De câteva săptămâni bune, producătorii au făcut publice câteva imagini de la filmări, pentru ca telespectatorii să poată vedea ce îi așteaptă pe toți invitații.

Vezi și: Cabral, nouă emisiune la PRO TV. Prezentatorul, primele declaraţii: „Eu nu trebuie să fac nimic, e pentru prima oară în carieră”

Ce dezvăluia Cabral despre emisiune

„E prima emisiune din cariera mea în care nu trebuie să fac nimic. E cu joacă. E cu joacă sărită de pe fix! Ideea este foarte simplă. Asta este una dintre scenele de la Săriți de pe fix!. Am niște invitați permanenți…niște talente cum rar s-au mai văzut. Sunt frumoși, deștepți, sunt talentați.

De exemplu, gândește-te că sunt aici permanent: Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton… e și Paul Ipate. Și în fiecare ediție avem și doi invitați super speciali”, a declarat Cabral, gazda show-ului de la Pro TV.

Săriți de pe fix le va testa invitaților celebri lui Cabral limitele, imaginația și îi va face să fie creativi, să improvizeze, să cânte și chiar să danseze.

Emisiunea de divertisment va avea 10 invitați permanenți și 2 invitați speciali în fiecare ediție, care vor fi puși la grea încercare de prezentatorul emisiunii. Așadar, pe 14 septembrie îi veți vedea în acțiune pe Irina Antonie, Anca Dinicu, Bogdan Drăcea, Lucian Ghimiși, Cătălin Neamțu, Mihai Rait, Emily Burghelea, Alex Bogdan, Anisia Gafton și Paul Ipate.

Din distribuție face parte și comediantul Bogdan Drăcea, care a dezvăluit motivele pentru care a ales să facă show la Săriți de pe fix.

„Pentru că este ceva foarte amuzant și mi se pare că iese din tipar. Adică mi se pare că tot ce se întâmplă în ultimul timp, și la TV, și în online, e la fel. Doar că diferă un pic oamenii. Și ăsta mi se pare că vine așa… o nebunie totală cu un grup mișto, nu știu cine, cum l-a gândit așa. Dar mi se pare că se leagă foarte bine și e foarte amuzant tot ce se întâmplă”, spunea Bogdan Drăcea în timpul filmărilor, conform stirileprotv.ro.

Vezi și: Cabral, dezvăluiri după 12 ani de căsătorie cu Andreea Ibacka: “Doamne, la ce belea m-am băgat!” De ce nu mai lucrează cei doi împreună EXCLUSIV

Vezi și: Noua emisiune care apare la Pro TV. Dorel din Las Fierbinți este protagonist, făcut anunțul

Ce este INTERZIS să faci de Sfânta Maria Mică, pe 8 septembrie. E mare PĂCAT

Au fost încercuiți şi au fost identificați om cu om! Ce s-a întâmplat cu ultraşii naționalei imediat după finalul meciului cu Kosovo….

De ce divorțat Adrian Năstase, de fapt. Toți sunt șocați … Incredibil ce S-A AFLAT

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro