Thursday, November 30, 2023
Home Divertisment Când vezi seria extrem de așteptată

Când vezi seria extrem de așteptată

by admin

Disney+ a lansat trailerul oficial al serialului original „Percy Jackson și Olimpienii”.

Percy Jackson și Olimpienii, pe 20 decembrie, pe Disney+

În această nouă adventură, Percy (Walker Scobell), Annabeth (Leah Sava Jeffries) și Grover (Aryan Simhadri) sunt puși la încercare în misiunea lor de a restabili ordinea pe Muntele Olimp și de a salva lumea.

Serialul epic cuprinde opt episoade și debutează pe 20 decembrie pe Disney+ cu două episoade, urmate de câte un nou episoad în fiecare săptămână.

Vezi și: Peste 500 de personaje Disney, în același film. Un scurtmetraj, lansat la 100 de ani de la înființarea companiei. Video

Vezi și: Ilustratoarea româncă aleasă pentru a crea un poster original pentru sezonul 2 din Loki de pe Disney+ FOTO

Seria extrem de așteptată de la Disney Branded Television și 20th Television este creată de Rick Riordan și Jon Steinberg. De asemenea, serialul Percy Jackson și Olimpienii este produs de Steinberg și Dan Shotz alături de Rick Riordan, Rebecca Riordan, Ellen Goldsmith-Vein de la The Gotham Group, Bert Salke, Jeremy Bell și D.J. Goldberg de la The Gotham Group, James Bobin, Jim Rowe, Monica Owusu-Breen, Anders Engström, Jet Wilkinson.

Despre ce e vorba în serial

Percy Jackson se află într-o misiune periculoasă. Trecând de monștrii și de zei, el trebuie să călătorească prin America pentru a-i da înapoi fulgerul lui Zeus și a opri un război total. După ce și-a pierdut mama, Percy este găzduit în Camp Half-Blood, un sanctuar pentru copiii semizei. El trebuie să-și confrunte originile odată ce descoperă că și el este un semizeu și va porni în urmărirea inamicilor, în căutarea Lumii de dincolo. Cu ajutorul colegilor săi de căutare, Annabeth și Grover, călătoria lui Percy îl va aduce mai aproape de răspunsurile pe care le caută: cum să se încadreze într-o lume în care nu se simte că aparține, dacă își va revedea mama vreodată și dacă poate să afle vreodată care îi este destinul.

Disney+ este platforma dedicată de streaming care cuprinde filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de „Familia Simpson” și multe altele. În anumite țări, serviciul include și noul brand de producții de divertisment general, Star. Serviciul de streaming direct către consumator, Disney+ de la The Walt Disney Company oferă o colecție de conținut original exclusiv, în continuă dezvoltare, printre care filme de lung metraj, documentare, seriale de acțiune, de animație și scurtmetraje. Având acces la vasta gamă Disney de filme si divertisment TV, Disney+ găzduiește, de asemenea, cele mai noi producții lansate de The Walt Disney Studios.

Vezi și: Disney „îi concediază” pe cei șapte pitici din Alba ca Zăpada. Motivul pentru care vor lipsi din noul film

Cum arată soția lui Mitică Dragomir. Imagini RARE cu Vica, femeia vieții sale

Soția lui David Beckham, obicei bizar! Ce shot bea Victoria în fiecare zi

Șoc! Așa arăta Oana Radu înainte să slăbească 65 de kilograme. Imaginile pe care nu vrea să le mai vadă

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro