Monday, March 20, 2023
Home Sport Care e marele câștig al Farului după vânzarea lui Alexi Pitu: “L-ați văzut pe Enzo Fernandez?”

Care e marele câștig al Farului după vânzarea lui Alexi Pitu: “L-ați văzut pe Enzo Fernandez?”

by admin

  • La Liga: Real Madrid – Valencia, joi, 22:00, DGS 1

  • Liga 1: ChindiaUTA, vineri,17:00, DGS 1

Victor Becali, despre transferul lui Pitu la Bordeaux: “L-ați văzut pe Enzo Fernandez?”

Mutarea a fost una foarte bună și pentru clubul lui Gică Hagi, iar Victor Becali aduce aminte că mijlocașul poate “exploda” și îl compară cu Enzo Fernandez.

Argentinianul tocmai a devenit cel mai scump transfer din Premier League, după ce Chelsea le-a plătit 121 de milioane de euro celor de la Benfica. Astfel marele câștig ar putea fi procentul păstrat de Farul dintr-un eventual transfer ulterior.

“Îl urmăreau de mult, l-au văzut de cel puțin 6-7 ori. Oamenii știu atât de multe lucruri despre copii de 14-15 ani, încât nici nu îți vine să crezi. Ei urmăresc ani de zile un jucător. Îți dau un exemplu: Coman, îl știu de la 15-16 ani, poate.

Ce i-a făcut să-l ia pe Pitu? Concluzia lor a fost că este un jucător bun pentru ei. Altfel, de ce l-ar fi luat?

Documentarul Strămoșii tăi investighează populația din Țările de Jos și caracterele care au trecut testul timpului. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 22:55.

Eu nu discut sumele. Din moment ce clubul care vinde e de acord, este o problemă a lor. Eu cred că este o sumă bună pentru fotbalul nostru, este un băiat tânăr, mai sunt și procente. Totul e să confirme.

Îl vedeți pe Enzo Fernandez? Păi clubul lui din Argentina are un procent de 25%. Ce înseamnă 25% din 120 de milioane? Vedeți?

Jucătorii noștri pleacă de aici, pentru că nu sunt prin cupele europene nu suntem prezenți, pleacă, confirmă, iar dacă confirmă, pot veni și alți bani la club. Adică să mai tragă pe cineva după ei, cum se spune”, a explicat Victor Becali, în exclusivitate la Digi Sport.

Alexi Pitu a jucat două meciuri la Bordeaux, după transferul de la Rapid

Pitu a jucat deja în două meciuri pentru Bordeaux, în Liga a doua și a fost lăudat de președinte. În Franța, însă în Ligue 1, joacă și Rareș Ilie. Fostul mijlocaș al Rapidului a plecat la Nice pentru 5 milioane de euro, o sumă record pentru giuleșteni.

“Pitu joacă de 3-4 ani în Liga 1. Rareș Ilie a jucat un campionat. Un plus de experiență pentru Pitu. Și Rareș Ilie e talentat. Campionatul din Franța și în Serie B e foarte puternic. N-ați văzut ce fizic au? Astea sunt campionate grele. Franța e printre cele mai puternice.

Contractul lui se schimbă, financiar, dacă echipa promovează. Eu așa cred (n.r.: că Bordeaux este ca o trambulină pentru el). Îi trebuie și lui o perioadă de adaptare. Eu zic că Bordeaux poate promova. Până în vară, e o perioadă bună de acomodare pentru el”, a spus Victor Becali.

Etichete: victor becali , enzo fernandez , alexi pitu


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro