vineri, octombrie 4

PAOK a pierdut a treia partidă din Europa League, iar antrenorul Răzvan Lucescu are toate motivele să fie supărat. După meci, Lucescu a oferit un interviu în exclusivitate celor de la Digi Sport.

Echipa lui Răzvan Lucescu avea nevoie de victorie ca de aer, aseară, după ce campioana Greciei făcuse 1-3 cu Galatasaray și 0-1 cu Aris. Doar că partida cu FCSB i-a adus o a treia înfrângere, după ce FCSB a reușit o victorie în deplasare într-un meci în care a jucat peste 60 de minute în 10 oameni. Golul a fost marcat de Daniel Bîrligea în prelungirile primei reprize.

După partidă, Răzvan Lucescu a admis că echipa sa trece printr-o perioadă în care „orice ai face, nu reușești”

„Trebuie să ne revenim”

După meci, antrenorul de 55 de ani a oferit un interviu în exclusivitate pentru Digi Sport, în cadrul căruia a avut un discurs echilibrat, dar totodată realist cu privire la perioada nefastă prin care trece echipa sa.

„Avem și noi partea noastră de vină, nu vreau să intru în prea multe discuții și analize. Pe de altă parte, experiența mea de fotbal îmi spune că sunt perioade în care orice ai face nu reușești. La orice greșeală, primești gol. Așa s-a întâmplat, meciul de azi e asemănător cu cel cu Aris. Măcar un 1-1 în ultimele 10 minute ne dădea posibilitatea să avem o altă liniște. În momentul de față, cu o prea mare dorință de a reuși, pentru că nu am fost capabili să marcăm, presiunea pe jucători în momentul finalizării crește și există riscul ratărilor. Trebuie să ne revenim. Putem să luăm ca bază a revenirii intensitatea jocului nostru”, a declarat Lucescu, într-un flash-interviu pentru trimisul special Digi Sport la Salonic, Răzvan Panaitescu.

Pe ce loc este FCSB în Europa League

Clasamentul Europa League după partidele de aseară arată un loc nesperat pentru campioana României, care este pe 4, având tot atâtea puncte ca Lazio, Lyon sau Tottenham, ocupantele primelor trei poziții (dar despărțite de golaveraj). Tot 6 puncte mai are Anderlecht, care e pe locul cinci.

Următorul meci al celor de la FCSB este pe 24 octombrie, în deplasare la Rangers.

Editor : S.S.

Acțiune.
Exit mobile version