Monday, March 20, 2023
Home Afacere Ce afacere are Călin Donca și ce avere deține. El a venit alături de soția lui la Mămici de Pitici cu lipici, la Antena Stars

Ce afacere are Călin Donca și ce avere deține. El a venit alături de soția lui la Mămici de Pitici cu lipici, la Antena Stars

by admin
  • Călin Donca a venit alături de soția lui la Mămici de Pitici cu lipici, la Antena Stars
  • Ce afaceri are și ce avere deține milionarul

Călin Donca deține o afacere de milioane! Brașoveanul s-a îmbogățit și se află deja în Top Forbes 500. A plecat de jos, dar în câțiva ani a reușit să construiască un adevărat imperiu, și acum conduce maşini de lux şi are o casă unică în România. Bărbatul trăiește o viață la care alții doar visează.

Ce afacere are Călin Donca și ce avere deține

Călin Donca se află deja în Top Forbes 500. La nici 40 de ani, brașoveanul care are o familie frumoasă cu cinci copii, a ajuns să controleze afacerea de milioane de euro, să conducă maşini de lux şi să locuiască într-una dintre cele mai frumoase case din România. Compania pe care acesta o conduce se ocupă cu furnizarea de energie și gaz la noi în țară.

Într-un interviu pe care l-a acordat publicației Forbes România, brașoveanul a vorbit despre afacerea de milioane de euro care l-a îmbogăţit.

”Toată activitatea noastră este deja într-un proces de rebranding și rebuilding duplicând un model de succes din SUA, unde, în același domeniu ca și noi, au depășit orice record existent.

(…) Nu dezvoltam talente, noi cautam oameni deja talentați, fără experiență, dar cu o anumita pricepere necesară activității noastre. A dezvolta și a motiva un om netalentat este mult mai costisitor decât a-i cauta mereu pe cei care deja sunt.

Întotdeauna am implicat familia cât s-a putut de mult în afacere, iar cu cine nu am fost familie în timp am ajuns sa fim printr-un mod sau altul. Pentru mine businessul nu este un domeniu rece îi fară prietenii ci chiar opusul. Dacă pot sa fac business din plăcere, o fac, daca nu, mă retrag și mă bucur de ceea ce avem deja.”, a spus Călin Donca pentru Forbes.

Cea mai valoroasă mașină din garajul milionarului valorează în jur de 380.000 de euro, dar din punct de vedere sentimental, valoarea cea mai mare o are prima lui mașină, care nici nu se compară ca preț cu bolidul sport de lux pe care îl deține acesta în prezent.

„Nu o s-o uit niciodată. Cea de care m-am bucurat cel mai mult. A fost un Volkswagen verde, mai urât nu se poate. Pentru mine era atât de frumoasă. Acum îmi dau seama că nu era o mașină nemipomenit de frumoasă, dar senzația pe care o ai când știi că e a ta și alegi singur drumul pe care o să mergi a fost un moment pe care n-o să-l uit niciodată”, spunea Călin Donca, la Antena Stars.

Călin Donca și soția, dezvăluiri despre viața cu cinci copii

Într-un interviu exclusiv pentru Antena Stars, Călin Donca și soția au făcut dezvăluiri despre viața cu cinci copii și au spus cum se descurcă în rolul de părinți.

„La început nu-ți dai seama ce implică să ai o familie numeroasă, însă pe măsură ce cresc copii, cresc și costurile. (…) Asta înseamnă o bogăție mai mare decât banii, faptul că poți să ai multe suflete la un loc. Când sunt ei plecați și stau acasă singur mi se pare că stau într-o casă bântuită. (…) Toți mâncăm împreună aceeași mâncare. De mici i-am învățat așa, să mănânce tot ceea ce mâncăm noi și nu avem preferințe. Ce se pune pe masă, aia se mănâncă. Chiar mă ajută foarte mult.(n.r copiii) Inclusiv aseară am gătit. Mă ajută și la curățenie, își mențin camerele lor curate. dacă am nevoie de ceva în casă, să dea cu aspiratorul, sau să șteargă praful, sau diverse activități casnice, mă ajută foarte mult toți, au spus cei doi soți la Antena Stars.

Citește și: Soția unui milionar, prima reacție după ce s-a zvonit că partenerul ei a murit într-un incendiu din Pipera. Cât de afectată a fost familia: “M-a sunat disperat…” / VIDEO

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro