Saturday, September 30, 2023
Home Afacere Ce afacere are Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan. Se află în topul femeilor de succes din

Ce afacere are Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan. Se află în topul femeilor de succes din

by admin

Lucia Bubulac și Cătălin Crișan au divorțat după 14 ani de căsnicie, în 2009. Fosta soție a artistului și-a refăcut viața, iar azi are o afacere de succes cu care se mândrește. Lucia Bubulac se află în topul femeilor de succes din România.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS,AICI!

Lucia Bubulac și Cătălin Crișan au împreună doi copii minunați, dar în anul 2009 au decis să divorțeze. Cei doi au fost împreună 14 ani, dar s-au despărțit și au mers pe drumuri separate. Lucia Bubulac este de profesie medic de familie, dar ani de zile a cochetat cu muzica, lansând si câteva albume.

După divorțul de Cătălin Crișan, Lucia Bubulac a suferit foarte mult, dar a reușit să treacă cu bine peste acea situație. Pe lângă cariera de medic și artist, fosta soție a artistului a intrat în Top 100 de femei de succes din România.

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă acum copiii lui Cătălin Crișan: „Îmi doresc din tot sufletul să mă depășească’

Citește și:Fiica lui Cătălin Crișan terminat studiile la UNATC: „Actriță cu diplomă’. Cum s-a îmbrăcat la festivitatea de absolvire

Citește și:Ionela Novac suportat abuzul domestic 18 ani de dragul copiilor. Ce a povestit concurenta de la Chefi la cuțite printre lacrimi: „M-a bătut din prima zi a nunții. Mi-au spus să accept…’

Citește și:Eduard, fiul Adrianei Bahmuțeanu și al lui Silviu Prigoană, riscă să fie exmatriculat din cauza absențelor: „Noi am presat această școală. Le-am cerut să…’

Ce afacere are Lucia Bubulac, fosta soție a lui Cătălin Crișan

Lucia Bubulac a divorțat de Cătălin Crișan în urmă cu 14 ani. Fosta soție a artistului este de profesie medic de familie, dar și artist, cochetând cu muzica mult timp. Cu toate astea, Lucia Bubulac are mare succes în afaceri, și a ajuns în Top 100 de femei de succes din România. Lucia Bubulac a fost asistent universitar în cadrul Facultății de Medicină ‘Carol Davila’, ulterior practicând profesoratul și la catedra de Medicina Familiei. Cu toate astea, Lucia a cunoscut succesul după ce a publicat cartea ‘Stres, Emoții, Depresie, Cancer’, carte de specialitate. Mai mult, fosta soție a lui Cătălin Crișan a fost recompensată cu ‘Premiu special categoria Medicină’.

‘Toate lucrurile acestea mi-au folosit, pentru că și teza mea de doctorat are implicații în domeniul psihologiei, cancerul fiind până la urmă, ‘raul suprem’ și de fapt un semnal de alarmă că trebuie să schimbi ceva în viața ta, poate stilul alimentar, modul în care percepi realitatea, felul în care gândești sau poate toate la un loc.’, declara Lucia Bubulac într-un interviu recent.

Lucia Bubulac, viața după divorțul de Cătălin Crișan

Divorțul de Cătălin Crișan nu a fost usor, dar Lucia Bubulac s-a axat pe creșterea celor doi copii și pe cariera sa. Artista se poate considera o mândră de realizările sale, având propriul cabinet de medicina familiei de mai bine de 30 de ani. Înseamnă foarte mult să fii medic de familie și să ai 32 de ani de carieră, dar important este cât de interesat ești să îți cunoști pacienții cu adevărat și să le vezi evoluția în timp.’, spunea aceasta despre cariera sa de medic.

În vârstă de 59 de ani, Lucia Bubulac s-a născut pe 14 ianuarie 1964 si a fost căsătorită cu Cătălin Crișan. În anul 1999, s-a lansat pe piața muzicală, când a scos primul ei album „Lacrimi pe nisip’. În 2010, a lansat un nou album, intitulat „Doi trecători’. Mai mult, Lucia Bubulac a cântat în duet cu Felicia Filip, dar în ultimii ani a decis să se retragă din viața publică.

Sursa foto: Facebook

 

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro