Thursday, November 30, 2023
Home România Ce au aflat până acum procurorii în cazul afaceristului Adrian Kreiner, mort după ce a fost bătut şi jefuit în propria casă

Ce au aflat până acum procurorii în cazul afaceristului Adrian Kreiner, mort după ce a fost bătut şi jefuit în propria casă

by admin

Data publicării:

Adrian Kreiner, afaceristul bătut crunt de hoți în propria casă, a murit la spital. Foto: Facebook

Procurorii bănuiesc că omul de afaceri Adrian Kreiner a fost bătut şi jefuit de trei cetăţeni români în propria casă de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu, se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.

Fapta s-a petrecut pe 6 noiembrie, însă autorii nu au fost prinşi încă. Aceştia purtau cagule, potrivit imaginilor de pe camerele de supraveghere din Sibiu.

„Cercetările continuă în cazul crimei de pe strada Moldoveanu din municipiul Sibiu. La acest moment urmărirea penală se desfăşoară in rem, nefiind începută urmărirea penală faţă de nicio persoană. A fost restrâns cercul suspecţilor, fiind înregistrate progrese în activitatea de identificare a celor trei autori. În continuare se lucrează pe mai multe planuri în vederea depistării şi tragerii la răspundere penală a infractorilor. Procurorul criminalist ia în calcul mai multe variante în ceea ce priveşte mobilul crimei. Contrar celor vehiculate în mass-media, până în prezent în cauză nu a fost dispusă nicio percheziţie domiciliară şi nu au fost efectuate descinderi în vederea capturării autorilor. La acest moment există bănuiala că cei trei autori sunt cetăţeni români. În ceea ce priveşte imaginile video care circulă în spaţiul public reprezentând trei persoane purtând cagule, putem confirma că aceste imagini se regăseau deja la dosarul cauzei fiind luate în considerare în investigaţie”, se arată în comunicatul de presă al procurorilor sibieni, citat de Agerpres.

Procurorul criminalist beneficiază de sprijinul unei echipe constituite din lucrători de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale, precum şi din cadrul altor inspectorate judeţene de poliţie din ţară şi din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale a IGPR, cu suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR.

Omul de afaceri a fost bătut şi jefuit în propria casă. Hoţii i-au furat ceasuri în valoare de 200.000 de euro, însă nu au luat şi banii care erau în casă, potrivit procurorilor. În casă mai erau iubita şi fiica omului de afaceri, însă acestea nu au fost lovite.

Afaceristul sibian a decedat la spital, ca urmare a rănilor cauzate de cei trei hoţi.

Editor :
B.P.Descarcă aplicația Digi24 și află cele mai importante știri ale zilei

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro