joi, octombrie 10

George Simion a spus că ar vota-o pe Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale, pentru că „are cele mai puţine şanse să intre în turul II”, întrebat pe cine ar vota dacă nu s-ar putea alege singur.  Liderul AUR a distribuit și sarcini pentru contracandidații săi dacă ar lucra la o casă, în cazul în care ar deschide un șantier de case ieftine și a explicat ce personaje de desene animate ar fi aceștia, într-o emisiune difuzată de Pro TV. El a mai spus și ce personaje de desene animate crede că s-ar potrivi rivalilor săi în cursa pentru Palatul Cotroceni.

Președintele AUR a afirmat în emisiunea lui Măruţă de la Pro TV că ar vota-o pe Elena Lasconi la alegerile prezidenţiale, pentru că are cele mai puţine şanse să intre în turul doi şi nu îi afectează şansele sale de câştig. El a arătat că preşedinta USR are mai puţine şanse, pentru că partidul său a luat doar 8% la ultimele alegeri. „Între timp şi-a pus o cruce şi cred că i-a speriat şi pe ăia care o votau”, a mai spus Simion.

Chestionat care sunt viciile sale, Simion a răspuns: „Stau mult pe telefon şi îmi plac petrecerile, eu sunt Fecioară, îmi place mult să muncesc, când mă apuc de ceva, mă înfund în muncă. Îmi plac petrecerille, muzica lăutărească, soţia e şi cu manelele”.

Liderul AUR a ales şi numele filmului despre viaţa sa, The Patriot – Patriotul.

Simion a fost pus să îşi asocieze principalii săi contracandidaţi la prezidenţiale cu un personaj de desen animat. Astfel, pentru Nicolae Ciucă, George Simion a propus Ursul păcălit de vulpe, pentru că are o relaţie tumultoasă cu Marcel Ciolacu.

El a mai afirmat că Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu ar putea fi Beavis şi Butt-head, iar cei trei, Nicolae Ciucă, Mircea Geoană şi Marcel Ciolacu ar fi cei trei purceluşi sau cei trei prostănaci. Pe Lasconi, Simion a comparat-o cu personajul Cruella de Vil.

La întrebarea cu cine ar alege să îşi petreacă întreaga viaţă dacă ar rămâne izolat pe o insulă, între Diana Şoşoacă şi Kelemen Hunor liderul AUR l-a ales pe Kelemen Hunor, el adăugând că poate învăţa o nouă limbă străină.

El le-a acordat şi sarcini contracandidaţilor săi dacă ar lucra la o casă, Elena Lasconi fiind în opinia sa diriginta de şantier, iar Marcel Ciolacu „nu are calificare, diplome, îl punem să care cărămizile cu roaba”. Pentru gresie şi faianţă, Simion l-a ales pe Ludovic Orban şi să dea cu bidineaua pe Nicolae Ciucă, pentru că este militar şi are exerciţiu. Zidarul ar fi Mircea Geoană, în opinia lui George Simion, el adăugând că acesta ar fi ca Meşterul Manole.

Preşedintele AUR a mai spus că în opinia sa, cel mai bogat dintre candidaţi este Marcel Ciolacu, pentru că „are covrigăria”.

Editor : Ana Petrescu

Acțiune.
Exit mobile version