Tuesday, February 7, 2023
Home Divertisment Ce studii are Oana Zăvoranu. O să îţi schimbi părerea despre ea când o să afli ce şcoală a făcut

Ce studii are Oana Zăvoranu. O să îţi schimbi părerea despre ea când o să afli ce şcoală a făcut

by admin

E imposibil să nu fi auzit despre Oana Zăvoranu. Ai văzut-o fie la televizor, fie pe platformele sociale, unde este foarte activă. Bruneta este cunoscută în lumea showbiz-ului românesc pentru firea sa deschisă și, totodată, tranșantă. Spune mereu lucrurilor pe nume și nu se ascunde niciodată după degete. Ce studii are Oana Zăvoranu, însă? Vei rămâne surprins.

Ce studii are Oana Zăvoranu

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute vedete din țara noastră. Frumoasa brunetă s-a făcut remarcată în spațiul public prin firea sa directă. Așa s-a afișat și pe micile ecrane, la televizor, precum și pe rețelele sociale, unde a reușit să-și construiască o comunitate de sute de mii de utilizatori online.

Vedeta a fost, de-a lungul timpului, prezentatoarea mai multor programe televizate. Ultima emisiune pe care a realizat-o a fost „Pact cu diavolița”, difuzată de postul Kanal D. În ciuda faptului că și-a construit o carieră în televiziune, Oana Zăvoranu are studii în cu totul alt domeniu. S-ar putea să-ți schimbi părerea despre ea.

Parcursul profesionat al brunetei a fost total neașteptat. Oana Zăvoranu a învățat la Colegiul Național I. L. Caragiale. Când a ales să-și continue studiile, a optat pentru Drept. Astfel, vedeta a absolvit Dreptul la Universitatea Titu Maiorescu din București. Numai că, nu avea de gând să lucreze în domeniu.

Oana Zăvoranu s-a lăsat convinsă de câțiva prieteni să-și încerce norocul în televiziune. Nu a crezut nici măcar o clipă că va reuși, însă pentru că avea cunoștințe care insistau pe această idee, s-a prezentat la un casting pentru moderatori TV. Așa avea să devină prezentatoarea emisiunii „Vară pentru 2”, difuzată de TVR 2.

Cum a ajuns să lucreze în televiziune

Oana Zăvoranu și-a început cariera în televiziune în anii 2000. După colaborarea cu TVR 2, bruneta a primit o ofertă din partea TVR 1, prezentând alte programe, printre care și festivalul „Cerbul de aur” (2004). Tot în această perioadă, artista a interpretat rolul Eugeniei Modigliani în celebra producție italiană de mare succes Modigliani.

Mai târziu, Oana Zăvoranu a devenit moderatoarea emisiunii de divertisment Corazon Latino. Ultima emisiunea pe care a moderat-o a fost „Pact cu diavolița”, difuzată de postul Kanal D.

„Sunt încântată de această emisiune, care e cu adevărat atipică. Cred că oamenii se vor distra privind acest show, fiindcă subiectele sunt tratate de așa natură, încât să aducă noutăți în lumea showbiz-ului, însă cu un iz ștrengăresc”, spunea, în urmă cu mulți ani, Oana Zăvoranu.

Chiar dacă s-a bucurat de renume în televiziune și actorie, bruneta nu deține studii în domeniu. Oana Zăvoranu a decis să își dea licența în Criminalistică. Lucrarea sa a purtat denumirea „Elementele tactice și metodologice cu privire la investigarea furtului din buzunare”, potrivit unor dezvăluiri pe care le-a făcut pe rețelele sociale.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro