Tuesday, March 21, 2023
Home Divertisment Cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa. Unde poți să-l duci pe cel mic într-o vacanță de vis

Cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa. Unde poți să-l duci pe cel mic într-o vacanță de vis

by admin

Este un parc de distracții perfect pentru copii, dar și pentru adolescenți. Aici te poți distra alături de întreaga familie. Parcul este situat în Rust, sud-vestul Germaniei, între Freiburg im Breisgau și Strasbourg. Parcul este împărțit în 17 zone tematice.

Te poți bucura de o experiență culturală vastă, de divertisment și de plimbări în aer liber. Fiecare zonă a parcului tematic reprezintă o anumită țară de pe continentul european. Astfel, vei avea parte de o experiență completă.

PortAventura Park – Spania

PortAventura are cinci zone uimitoare. Aceste zone sunt bazate pe diferite civilizații cum ar fi: Mediterrania, Far West, Mexico, China și Polinezia. Pentru cei care sunt în căutare de aventuri, acest parc este ideal pentru ei.

Te poți bucura de plimbări cu dragonul în secțiunea China, un roller-coaster cu opt inversiuni care a deținut vreme de mulți ani titlul de cel mai înalt roller coaster din Europa.

Există și zone mai liniștite, perfecte pentru cei mici. Seasame Street este zona ideală pentru părinții care au copii mici. Parcul include și două hoteluri, dar și un parc acvatic. Află și care sunt cele mai frumoase destinații turistice din 2023.

Disneyland Paris – Franța

Nimic nu se compară cu o super aventură la Disneyland Paris. Acesta este unul dintre cele mai frumoase parcuri tematice din Europa și include universul personajelor Disney. Este un tărâm de poveste care îi va face pe cei mici să se îndrăgostească imediat de frumusețile sale. Parcul este împărțit în mai multe zone tematice.

Fiecare zonă are la bază una dintre poveștile Disney.

Te poți bucura de activități pentru adolescenți cu vizite în case bântuite sau aventuri într-un roller-coaster palpitant sau te poți relaxa la plimbările cu vaporașul pentru cei mici. Ai nevoie de ore în ir pentru a putea parcurge tot parcul și pentru a te bucura de toată frumusețea sa.

Legoland – Germania

Pe lista cu cele mai frumoase parcuri tematice pentru copii din Europa am inclus și Legoland din Germania. Cine nu iubește Lego?

Acest parc este potrivit atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Legoland Europa Germania este extrem de popular printre localnici, dar și printre turiști. Parcul tematic este în întregime Lego și are mai multe zone tematice. În interiorul parcului găsești miniland, lego city, mica Asia, regatul cavalerilor și multe alte tărâmuri care abia așteaptă să fie descoperite.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro