Tuesday, March 21, 2023
Home Sport CFR Cluj îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad, criticat public de antrenorul Laszlo Balint

CFR Cluj îl vrea pe golgheterul celor de la UTA Arad, criticat public de antrenorul Laszlo Balint

by admin

  • Premier League: Cr. PalaceMan. United, miercuri, 22:00, DGS 1

  • Cupa Spaniei: LevanteAtletico, miercuri, 22:00, DGS 2

Campioana României a bifat până acum patru transferuri, iar directorul sportiv, Bogdan Mara, a declarat că perioada de mercato este în mare parte închisă pentru ardeleni.

CFR Cluj îl vrea pe Philip Otele de la UTA Arad

Totuși, se pare că gruparea patronată de Ioan Varga ar putea să dea o ultimă lovitură în această iarnă.

Philip Otele, atacantul celor de la UTA Arad, este un jucător admirat de Dan Petrescu, care ar vrea să-l aibă sub comanda sa la CFR Cluj, anunță AS.ro.

Ardelenii nu vor însă să plătească o sumă de transfer și speră să-l aducă gratis pe jucătorul nigerian. Se pare că situația jucătorului african nu este tocmai una “roză”, iar antrenorul formației, Laszlo Balint, l-a criticat în mod public pentru atitudinea avută.

Pe asta ar putea să mizezi și cei de la CFR Cluj, care stau la pândă în cazul unei despărțiri a lui Otele de UTA Arad. Contractul său cu echipa urmează să expire la finalul stagiunii, iar el ar putea semna cu gruparea ardeleană încă de pe acum, dar ar ajunge în Gruia de abia la vară.

  • 20 de meciuri și 5 goluri are Otele în acest sezon de Liga 1

Laszlo Balint, critic cu Philip Otele

“Nu am spus-o până acum public, dar trebuie să o fac. Eu sunt foarte dezamăgit de atitudinea lui Otele, în primul rând față de club și în al doilea rând față de mine. Eu am fost cel care a insistat pentru aducerea lui Otele la UTA, iar neșansa sau problemele birocratice au făcut să se pregătească separat în Ungaria și nu-l putem folosi în primele meciuri din 2023.

E un jucător cu potențial, care are abilitatea de a dezechilibra și chiar am stat și m-am gândit că, cine știe, poate acele două meciuri dinaintea plecării mele la Arad, ar fi avut alt deznodământ cu Otele în teren.

Ajungând aproape de zilele noastre, eu chiar asta i-am spus lui Otele imediat după meciul cu Rapid, crezând că are, nu neapărat că are o datorie morală față de mine sau față de club, dar puțină considerație în plus.

Mă așteptam ca în acest moment, când i-am spus cu toții că avem nevoie de el sută la sută mental, fizic, dar și cu sufletul să ne dea un răspuns pozitiv. Dar, am rămas foarte dezamăgit, pentru că el mi-a spus că o să se gândească și că o să-mi dea un răspuns în trei zile. Nici nu m-a mai sunat, nici nu mi-a trimis nici un mesaj, am avut așa impresia că el a premeditat totul”, a spus Laszlo Balint.

Etichete: transfer cfr cluj , philip otele , jucator uta arad


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro