Tuesday, November 28, 2023
Home Sport Chelsea poate fi depunctată din cauza lui Roman Abramovich!

Chelsea poate fi depunctată din cauza lui Roman Abramovich!

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 14:25

Data actualizarii: Joi 16 Noiembrie 2023, 14:25


Cotidianul The Guardian a scris că Abramovich, care a deţinut clubul timp de 19 ani până când a fost sancţionat de guvernul britanic anul trecut, a folosit companii offshore pentru a efectua plăţi care par să fi fost în beneficiul lui Chelsea.


Chelsea poate fi depunctată din cauza lui Roman Abramovich!


Premier League investighează deja clubul după ce noii săi proprietari au devenit conştienţi de “posibila raportare financiară incompletă” legată de perioada Abramovich şi au transmis informaţiile pe care le-au descoperit ligii şi altor autorităţi de reglementare.


Dacă vor fi găsiți vinovați, cei de la Chelsea ar putea fi depunctați, anunță britanicii de la Telegraph. Și așa londonezii sunt într-o situație delicată în clasament. 


După ce au ratat prezența în cupele europene în sezonul predecent, gruparea de pe Stamford Bridge este acum pe locul zece, cu 16 puncte, la egalitate cu Brentford și la nouă puncte distanță de locurile ce asigură prezența în cupele europene.


După reluarea campionatului, Chelsea va avea parte de trei jocuri dificile. În deplasare cu Newcastle, ”acasă” cu Brighton și pe Old Trafford cu Manchester United.


Cu Roman Abramovich patron, Chelsea a cucerit cinci titluri, cinci FA Cup, trei Cupe ale Ligii, două Supercupe ale Angliei, două Ligi ale Campionilor, două Europa League și o Supercupă a Europei.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro