joi, octombrie 17

Premierul Marcel Ciolacu a răspuns ironic la afirmaţiile preşedintelui PNL, Nicolae Ciucă, care anunțase că nu va mai participa la nicio şedinţă a coaliţiei.

Marcel Ciolacu a fost întrebat joi de jurnalişti cum se vor lua deciziile politice, precum cea privind pragul din PNRR pentru IMM-uri, în condiţiile în care Nicolae Ciucă, liderul PNL, a anunţat că nu va mai participa la nicio şedinţă de coaliţie.

„În momentul acesta se comunică prin secretarii generali sau putem prin telepatie”, a răspuns Marcel Ciolacu, potrivit News.ro.

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a spus că nu va mai participa la nicio şedinţă a coaliţiei, el arătând că staff-ul tehnic de la PNL va discuta orice subiect legat de cererea de plată numărul 3.

Despre scăderea pragurilor la IMM-uri, Nicolae Ciucă a spus că este vorba de „pierderea 1% din banii alocaţii jalonului respectiv şi trebuie să vedem care sunt efectele”, pentru că putem să ne permitem să pierdem o parte din bani sau putem să pierdem foarte mulţi bani, ajungând să se dizolve foarte multe întreprinderi mici şi mijlocii care în momentul de faţă au o cifră de afaceri de peste 150 de miliarde de lei.

Editor : B.P.

Acțiune.
Exit mobile version