luni, septembrie 16

Premierul Marcel Ciolacu a răspuns sâmbătă, întrebat dacă împarte același bazin electoral cu Mircea Geoană în cursa pentru funcţia de preşedinte al României, că „nu l-am găsit la bazin, așa că nu îl împărțim” – o aluzie la faptul că fostul secretar general adjunct al NATO nu și-a anunțat până în acest moment candidatura. Liderul PSD precizează însă că intrarea cât mai multor candidaţi în competiţie este „un lucru bun pentru democraţie”.

Marcel Ciolacu a fost întrebat, sâmbătă, dacă anunţul privind candidatura unui fost preşedinte al PSD Mircea Geoană pentru preşedinţia României, îl îngrijorează, având în vedere că cei doi se adresează aceluiaşi bazin electoral.

„Nu l-am găsit la bazin. Nu era, aşa că nu îl împărţim. E bine, o să fie foarte mulţi candidaţi în perioada următoare, e un lucru foarte bun pentru democraţie” a declarat Marcel Ciolacu, sâmbătă, în timpul unei vizite în comuna Cornu din judeţul Prahova.

Marcel Ciolacu a fost desemnat candidatul PSD la alegerile prezidențiale care vor avea loc în această toamnă în Congresul PSD din 24 august. Acesta a primit 2.257 de voturi „pentru”, 4 voturi „contra” și 3 „abțineri”. 

„Adevărata munca începe acum, adevărata implicare acum începe. (…) Ați fost prea îngăduitori cu mine, tot ce am promis azi o să mă țin de cuvânt. Mihai, Sorin, trimiteți-mă la Cotroceni că altfel nu mai scăpați de mine”, a transmis Marcel Ciolacu imediat după ce a fost reales președinte al PSD și desemnat candidatul partidului la alegerile prezidențiale.

 

Editor : C.L.B.

Acțiune.
Exit mobile version