Wednesday, March 22, 2023
Home Afacere Ciprian Tudosă, vicecampion olimpic, a trăit o seară a Revelionului

Ciprian Tudosă, vicecampion olimpic, a trăit o seară a Revelionului

by admin

Canotorul Ciprian Tudosă, vicecampion olimpic la Tokyo, a trecut prin momente emoționante în noaptea dintre anii 2022 și 2023.

Ciprian Tudosă, vicecampion olimpic la Tokyo, a trăit o seară a Revelionului cu adevărat emoționantă. „Aproape că nu mai știam ce să spun” | SPECIAL

Aflat într-o relație de prietenie cu Alexandra Popescu, fata lui Florin Popescu, campion olimpic la canoe, acesta a făcut pasul cel mare oferindu-i inelul de logodnă.

Despre acest moment unic, Ciprian Tudosă a povestit cum a decurs el pentru Prosport .

„Toată lumea știe că înainte de a face un pas atât de important cauți să-ți construiești în minte un plan de acțiune, un discurs, pe care, nu prea poți să-l urmezi așa cum ți-ai propus, din cauza emoțiilor.

Așa s-a întâmplat și cu mine. Am fost foarte emoționat. Totul s-a petrecut în seara de Revelion. Pot spune cu mâna pe inimă că a fost o seară magică”, a dezvăluit Ciprian Tudosă pentru Prosport.

Alexandra îl susține în tot ceea ce face

De un an de când sunt împreună, Alexandra îi este tot timpul alături, încurajându-l pe Ciprian în tot ceea face. Pentru vicecampionul olimpic de la Tokyo viața a căpătat un alt sens de când este împreună cu Alexandra.

„Îmi doresc tare mult o medalie de aur la Paris. Va fi medalia noastră”, a mai spus valorosul canotor.

Prepară cele mai bune dulciuri

Chiar dacă urmează studii universitare, Alexandra s-a dedicat unei profesii inedite.

A urmat cursuri de specialitate pentru a învăța să prepare cele mai bune dulciuri. Comenzile curg acum pe bandă rulantă, Alexandra, făcându-și o clientelă serioasă în acest sens.

„Chiar dacă voi fi absolventă a unei facultăți de management, unde sunt deja studentă în anul al doilea, cred că mă voi dedica în totalitate preparării produselor de cofetărie. Este ceea ce-mi place cel mai mult.

Visul meu este sa-mi deschid o cofetărie a mea sau un laborator de specialitate. Deja am început sa vând prăjiturile și torturile pe care le fac. Este o mică afacere care merge tot mai bine”, declara Alexandra cu ceva timp în urmă pentru Prosport.

Aproape 25 de ani de experiență în presa sportivă. A debutat ca jurnalist în 1997, în primul an de facultate, fiind redactor la ziarul ZIUA care avea, la acea vreme, un supliment de 4 pagini dedicat sportului.

Apoi s-a transferat la Sportul Românesc, Evenimentul Zilei, ProSport (reporter special … citește mai mult

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro