miercuri, septembrie 25

Nicolae Ciucă i-a dat replica lui Marcel Ciolacu, după ce acesta a afirmat că nici Ciucă, nici preşedintele Klaus Iohannis nu au fost „în programul” său în 3 aprilie, atunci când ar fi avut loc o discuţie între cei trei despre proiectul PNL care să dea posibilitatea şefului statului să candideze ca independent pe liste de partid la alegerile parlamentare.

„Chiar dacă nu a menționat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu își amintește ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută!”, a scris Nicolae Ciucă, marți seară pe Facebook. 

Marcel Ciolacu i-a transmis, marți pe Facebook, lui Nicolae Ciucă faptul că nici el, nici Iohannis, împreună sau separat, nu au fost în programul său pe 3 aprilie, după ce surse liberale au susținut că la acea data a fost o discuție între președinții PSD, PNL și șeful statului Klaus Iohannis, în care Ciolacu a spus inițial că susține demersul legislativ ca Iohannis să poată candida și apoi s-a răzgândit.

„Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie! Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații…”, a scris Marcel Ciolacu pe contul său de Facebook care a atașat postării și o poză cu programul său de la acea dată.

Liderul PSD a adăugat că liberalii mint atunci când spun că PSD a fost de acord să susțină proiectul PNL pentru ca Iohannis să poată candidat la parlamentare.

Editor : Ana Petrescu

Acțiune.
Exit mobile version