joi, octombrie 10

Liderul PNL Nicolae Ciucă a avut o întâlnire neprevăzută cu preşedinta Comisiei Europene Ursula von der Leyen, miercuri pe Aeroportul din Chişinău.

„Astăzi, într-o întâlnire neprevăzută pe aeroportul din Chișinău, am avut plăcerea de a discuta cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Deși a fost o discuție scurtă, am reușit să atingem subiecte esențiale pentru România și regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european și cooperarea în securitatea energetică”, a scris Nicolae Ciucă, pe Facebook.

Președintele Senatului a adăugat că „astfel de momente ne reamintesc cât de importante sunt dialogul și parteneriatele solide cu UE”.

Nicolae Ciucă a fost, miercuri la Chişinău, unde s-a întâlnit cu preşedinta Republicii Moldova Maia Sandu. La întâlnirea cu Maia Sand, liderul PNL a reafirmat sprijinul său deplin pentru reformele curajoase inițiate în Moldova.

„Voi consolida parteneriatul nostru și voi susține toate eforturile menite să aducă Moldova mai aproape de familia europeană”, a mai spus el pe contul său de Facebook,

Editor : Ana Petrescu

Acțiune.
Exit mobile version