Tuesday, March 21, 2023
Home Sport Clubul din Superliga care spune deja “stop transferurilor”!

Clubul din Superliga care spune deja “stop transferurilor”!

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 10:49

Data actualizarii: Luni 16 Ianuarie 2023, 10:53


Laszlo Dioszegi, patronul celor de la Sepsi, a vorbit despre strategia clubului său în 2023. 


Cu un lot experimentat și un antrenor cu multe sezoane în Liga 1, Cristiano Bergodi, Sepsi atacă și în acest an play-off-ul Superligii. Câștigătoare a Cupei României în premieră anul trecut, formația din Covasna a reușit să dispună de câțiva jucători care dau greutate echipei. 


Sepsi nu mai face transferuri


După ce a vorbit despre economiile pe care trebuie să le facă în acest an din cauza scumpirii gazelor și energiei, Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi a anunțat că formația sa nu va mai face transferuri în această iarnă. 


“Eu am vorbit cu domnul Bergodi și a zis că este de ajuns lotul pe care îl avem pentru țelul nostru. Noi niciodată nu am afirmat că vrem să câștigăm campionatul sau vrem să terminăm între primele trei locuri. 


Ținta stabilită e să intrăm în play-off și a zis domnul Bergodi că cu lotul de care dispunem putem să realizăm și nu vrea alte transferuri, fiindcă atunci poate dereglăm puțin echipa. Am spus că dacă vrea 1-2 transferuri noi suntem dispuși, dar el a zis că în momentul de față avem o trupă care poate să atingă țelul”, a declarat Dioszegi, potrivit Sport Total FM.


  • 35 gouri a marcat Sepsi în primele 21 de etape

  • 1,67 media pe meci


Formația antrenată de Cristiano Bergodi e pe locul 6 în Liga 1, după 21 de runde, cu 38 de puncte. În etapa a 22-a, vineri, 20 ianuarie, Sepsi va juca în deplasare cu Rapid, de la ora 20:00. 


SEPSI OSK SF. GHEORGHE


Antrenor – Cristiano Bergodi (confirmat)


Veniri – / 


Reveniri după împrumuturi – 


Plecări – Cătălin Golofca (România / 32 de ani / extremă stânga / FC Botoșani / contract reziliat), Cristi Bărbuț (România / 27 de ani / extremă dreapta / FC Hermannstadt / contract reziliat)


Jucători puși pe lista de transferuri – Mihai Bălașa (România / 27 de ani / fundaș central), Anass Achahbar (Olanda, Maroc / 28 de ani / mijlocaș central)


Transferuri posibile – /

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro