Sunday, October 1, 2023
Home Divertisment Clujeanca Georgiana Lobonț a rezolvat problema pagubei din Dubai de 50.000 de euro: „După ce a apărut în presă, mi-a trimis jumătate din bani”

Clujeanca Georgiana Lobonț a rezolvat problema pagubei din Dubai de 50.000 de euro: „După ce a apărut în presă, mi-a trimis jumătate din bani”

by admin

Îndrăgita artistă Georgiana Lobonț și soțul ei, Rareș Ciciovan, declarau la începutul lunii iulie că au fost păgubiți cu aproape 50.000 de euro. Cei doi și-au dorit să-și ia un apartament tocmai în Dubai, însă au dat de cine nu trebuie. Artista recunoaștea că după ce s-a văzut cu banii luați, persoana în cauză ar fi blocat-o pe rețelele de socializare. Însă, după ce informațiile au apărut în presă, problema s-ar fi rezolvat parțial.

Georgiana Lobonț nu doar că a deschis proces împotriva lui, dar a vorbit și public despre cazul său în presă, iar acum se pare că lucrurile au intrat pe un făgaș normal, cel puțin așa speră.

Cântăreața a mărturisit că după ce s-a văzut cu procesul deschis împotriva lui, dar și cu expunerea cazului la televizor și în presa scrisă, bărbatul care a primit avansul de aproape 50.000 de euro le-a dat înapoi o parte din sumă, mai precis jumătate, cu înțelegerea ca până la finalul acestui an să le înapoieze și cealaltă jumătate rămasă.

„După ce a apărut în presă informația pe care am zis-o eu, mi-a trimis jumătate din bani și a spus că până la finalul anului va trimite și cealaltă jumătate. Urmează să vorbim și cu avocații, că noi urma să avem termen acum pe 9 să facem iar apel, dar nu o să-l mai facem”, a spus Georgiana Lobonț pentru Spynews.ro.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro