Tuesday, March 21, 2023
Home Internațional costă 8.000 de euro, dar nu-i preferata stiliștilor

costă 8.000 de euro, dar nu-i preferata stiliștilor

by admin

Prințesa de Wales are o garderobă demnă de o viitoare regină. Cu toate acestea, cea mai scumpă rochie a ei este una la care nu mulți se așteptau.

Chiar dacă Kate Middleton este, de cele mai multe ori, adepta brandurilor accesibile publicului larg, ea are și designerii ei preferați. Una dintre alegerile de top ale lui Kate este casa Alexander McQueen, prințesa fiind fotografiată purtând ținutele acestui brand de mai multe ori.

Aceste ocazii includ botezul Prințului Louis, Gala Premiilor Earthshot din 2021 și chiar celebra ei rochie de mireasă de la nunta regală din 2010.

Ei bine, cea mai scumpă rochie a lui Kate Middleton, fără să o includem pe cea de mireasă, a costat puțin peste 8.000 de euro și a fost purtată de către soția lui William doar de două ori în public.

Este vorba, bineînțeles, de o piesă Alexander McQueen, neagră cu imprimeu floral verde, pe care Kate a purtat-o pentru prima dată la Premiile BAFTA din 2017.

Cunoscută pentru reciclarea ținutelor sale, ea a fost apoi fotografiată purtând din nou rochia la Gala Portretului din 2019.

De data aceasta, piesa a fost ușor modificată, cu mâneci care îi acoperă umerii, în locul acelor bretele subțiri inițiale. Cu toate acestea, stiliștii nu sunt mari fani ai acestei rochii și puțini s-ar fi așteptat ca aceasta să coste peste 8.000 de euro. 

Una dintre cele mai memorabile și populare rochii ale lui Kate a fost piesa aurie, creație a casei Jenny Packham, pe care a purtat-o în septembrie 2021, la premiera filmului cu James Bond „No Time To Die”.

Kate GettyImages 1343610965 jpg

Potrivit Google Trends, după această a apariție a lui Kate, s-a înregistrat o creștere cu 809 la sută a căutărilor de „rochii cu paiete aurii”. Cu toate acestea, rochia despre care vorbim nu e nici pe departe la fel de scumpă ca rochia neagră Alexander McQueen (cea mai scumpă a lui Kate), prețul ei fiind de circa 4.500 de euro. Chiar și-așa, stiliștii o consideră încă una dintre cele mai bune apariții a lui Kate de până acum.

Foto: Getty Images, Profimedia

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro