Saturday, September 30, 2023
Home Sport Coutinho semnează! Aston Villa dărâmă două popice dintr-o lovitură

Coutinho semnează! Aston Villa dărâmă două popice dintr-o lovitură

by admin

SPORT.RO

Data publicarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 21:23

Data actualizarii: Miercuri 06 Septembrie 2023, 21:22


Adus de la Bayern Munchen pentru suma de 135 de milioane de euro în vara lui 2018, Philippe Coutinho era văzut ca o mare speranță la Barcelona.


În acel an Andres Iniesta, legendarul mijlocaș central al catalanilor, câștigător al Cupei Mondiale din 2010, avea să se retragă, iar presiunea pe umerii lui Coutinho pentru a-l înlocui devenea una imensă.


Așteptările suporterilor au fost năruite rapid, iar aripa stângă ce valora la acea vreme 90 de milioane de euro a fost împrumutat la campioana Germaniei, Bayern Munchen, pentru suma de 9 de milioane de euro.


Din acel moment, fotbalistul în vârstă de 31 de ani nu a impresionat nici la bavarezi, nici la întoarcerea la Barcelona, iar catalanii și-au regretat investiția din 2018. 


Aventura în Anglia


În iarna lui 2022, Aston Villa a fost singura echipă care a arătat interes pentru brazilianul care bifase doar 23 de partide în Germania, în care a înscris nu mai mult de 8 goluri. Brazilianului i-a priit aventura din Anglia, iar gruparea de pe Villa Park a decis să îl transfere pentru suma de 20 de milioane de euro.


Staff-urile celor două echipe au ajuns la un acord comun, stabilind că Aston Villa îi va datora Barcelonei 50% din suma unui viitor transfer, dacă această sumă depășește 50 de milioane de euro.


Al Dunhail este echipa ce a pus mâna pe Coutinho, reușind să le ia fața lui Beșiktaș și Real Betis. Jucătorul ajunsese la un acord verbal încă de acum 10 zile, iar Barcelona era aproape sigură că va căpăta câteva milioane de euro de la mutarea brazilianului.


Într-un final, jucătorul va fi doar împrumutat și nu este nicio șansă ca suma să depășească 20 de milioane de euro.

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro