Saturday, September 30, 2023
Home Afacere Cristiano Ronaldo, gata să investească milioane de euro într-o afacere din Portugalia

Cristiano Ronaldo, gata să investească milioane de euro într-o afacere din Portugalia

by admin


articol scris de Digi Sport
14.09.2023, 10:20

Ajuns la 38 de ani, Cristiano Ronaldo a început să își pregătească terenul în domeniul afacerilor, iar starul portughez este gata să investească o sumă generoasă într-o afacere din țara sa natală.

Cristiano Ronaldo, gata să investească milioane de euro într-o afacere din Portugalia

Potrivit spaniolilor de la AS.com, compania starului lusitan, numită CR7 S.A., împreună cu firma Lusofinanca, vor investi peste cinci milioane de euro pentru a crea un proiect grandios în Portugalia. Concret, cele două părți își doresc să construiacă un complex de 17 terenuri și 15.000 de metri, toate destinate Paddle-ului.

  • Paddle este un sport cu rachetă adaptat din tenis, care se joacă însă pe un teren mai mic, înconjurat de geamuri, iar fileul este mai jos. Acest sport se practică folosind o paletă solidă perforată și o minge de tenis care are o dimensiune mai mică

Prin acest proiect, Ronaldo își dorește să construiască cel mai mare club de acest gen din Portugalia. Proiectul ar urma să fie gata la începutul anului 2025.

“(n.r. despre Cristiano Ronaldo) Este un exemplu pentru toți.Nu mai există un profesionist dedicat și dedicat în sportul mondial”, a spus președintele Federației Portugheze de Paddle, Ricardo Oliveira.


Cristiano Ronaldo, in timp ce joaca Paddle / Foto: Facebook@cristianoronaldo


Georgina Rodriguez, criticată pe rețelele sociale: ”Când o să te mai oprești?”

Galerie Foto

După ce a fost acuzată că pune prea mult preț pe lucrurile materiale și le etalează excesiv pe internet, Georgina ”a dat din nou cu bâta în baltă”. 

De curând, modelul a postat o fotografie înconjurată de mai multe genți de lux pe care era gata să le ofere fanilor în cadrul unei tombole. Doar că printre brandurile alese de Georgina se afla și Birkin, iar imaginea a fost publicată exact în ziua în care Jane Birkin, cântăreață, actriță și designer, a murit.

Potrivit Marca, mulți internauți i-au reproșat că s-a folosit de acest lucru pentru a atrage atenția: ”Profiți de moartea ei” sau ”Când o să te mai oprești?”, au fost doar două dintre sutele de comentarii de la postarea care a adunat peste două milioane de aprecieri.


Etichete:
cristiano ronaldo
,
georgina
,
investitie ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro