Sunday, October 1, 2023
Home Sport Cristiano Ronaldo și Sadio Mane au ajutat-o pe Al-Nassr să obțină a treia victorie consecutivă din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Sadio Mane au ajutat-o pe Al-Nassr să obțină a treia victorie consecutivă din Arabia Saudită

by admin


articol scris de Digi Sport
03.09.2023, 01:22

Al-Nassr a câștigat categoric împotriva celor de la Al-Hazem, cu scorul de 5-1, în etapa a 5-a a campionatului din Arabia Saudită

Cristiano Ronaldo și Sadio Mane au contribuit la 4 goluri ale lui Al-Nassr

În acest meci, Cristiano Ronaldo (38 de ani) a contribuit la 3 dintre cele 5 goluri marcate de Al-Nassr, în timp ce Sadio Mane (31 de ani), jucătorul adus în această vară în Saudi Pro League de la Bayern Munchen, a fost implicat doar la o singură reușită.

Concret, starul portughez a contribuit la primul gol al acestei partide, reușit de Abdulrahman Ghareeb în minutul 33. Trei minute mai târziu, Sadio Mane și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, însă reușita a fost anulată. 

Ulterior, în minutul 45+8, Al-Nassr și-a dublat avantajul pe tabelă prin Abdullah Al Khaibari și a stabilit scorul primului act.

În repriza secundă, gazdele au redus din diferență prin Mohamed Badamosi în minutul 28, însă, 9 minute mai târziu, Otavio a marcat pentru Al-Nassr din pasa lui Cristiano Ronaldo și a refăcut avantajul de două goluri. 

După aceea, în minutul 68, portughezul a marcat pentru 4-1, iar, 10 minute mai târziu, Sadio Mane a închis tabela. 

A treia victorie consecutivă pentru Al-Nassr

Victoria cu Al-Hazem este a treia consecutivă din campionat pentru Al-Nassr. În acest moment, Al-Nassr se află pe locul 6 în clasamentul Arabiei Saudite, după 5 etape disputate, cu 9 puncte obținute. 

De când a ajuns în Arabia Saudită, Ronaldo a marcat 20 goluri și a oferit 7 pase decisive, în 24 de partide jucate pentru Al-Nassr, în timp ce Sadio Mane a punctat de 5 ori și a furnizat un assist în 5 partide disputate. 

  • 25 de milioane de euro este cota de piață a lui Sadio Mane, potrivit Transfermarkt
  • 15 milioane de euro este cota de piață a lui Cristiano Ronaldo, conform aceluiași site de specialitate


Etichete:
cristiano ronaldo
,
arabia saudita
,
al nassr
,
sadio mane


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro