Saturday, September 30, 2023
Home Afacere Cristiano Ronaldo vrea să o “îngroape” pe Juventus! Are de recuperat aproape 20 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo vrea să o “îngroape” pe Juventus! Are de recuperat aproape 20 de milioane de euro

by admin


articol scris de Digi Sport
16.09.2023, 18:07

Cristiano Ronaldo (38 de ani) a evoluat pentru Juventus în perioada 2018 – 2021, iar starul portughez este gata să își acționeze în instanță fosta formație.

Cristiano Ronaldo vrea să o “îngroape” pe Juventus! Are de recuperat aproape 20 de milioane de euro

Cristiano Ronaldo a decis să ia măsurile necesare pentru a recupera suma de 19.9 milioane de euro de la Juventus, anunță Gazzetta Dello Sport. Acești bani au rămas restanți din perioada pandemiei, atunci când starul celor de la Al-Nassr a decis să “înghețe” mai multe plăți pentru a nu pune clubul în dificultate.

Potrivit presei din Italia, Juventus le-a cerut de două ori jucătorilor să accepte ‘îngheţări” salariale. Mai întâi în anul 2020, apoi în 2021, iar Cristiano Ronaldo nu și-ar fi primit banii care i se cuveneau.

Într-o situație similară a fost și Paulo Dybala, însă actualul fotbalist al celor de la AS Roma a ajuns la un acord cu Juventus și și-a primit cele 3 milioane de euro.

Cristiano Ronaldo, gata să investească milioane de euro într-o afacere din Portugalia

Potrivit spaniolilor de la AS.com, compania starului lusitan, numită CR7 S.A., împreună cu firma Lusofinanca, vor investi peste cinci milioane de euro pentru a crea un proiect grandios în Portugalia. Concret, cele două părți își doresc să construiacă un complex de 17 terenuri și 15.000 de metri, toate destinate Padel-ului.

  • Padel este un sport cu rachetă adaptat din tenis, care se joacă însă pe un teren mai mic, înconjurat de geamuri, iar fileul este mai jos. Acest sport se practică folosind o paletă solidă perforată și o minge de tenis care are o dimensiune mai mică

Prin acest proiect, Ronaldo își dorește să construiască cel mai mare club de acest gen din Portugalia. Proiectul ar urma să fie gata la începutul anului 2025.

“(n.r. despre Cristiano Ronaldo) Este un exemplu pentru toți.Nu mai există un profesionist dedicat și dedicat în sportul mondial”, a spus președintele Federației Portugheze de Padel, Ricardo Oliveira.


Etichete:
serie a
,
juventus
,
cristiano ronaldo


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Ați putea dori, de asemenea

Copyright ©️ All rights reserved. | thenews.co.ro